2016-10-31, 14:05
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy Listopad 2016 cz. X "Rozpakowywania ciąg dalszy :-)"
Cytat:
Napisane przez Hosenka*
To może coś się zmieniło, bo jak szczepiłam Kacpra to za rotawirusy płaciliśmy, pneumokoki nie, na meningokoki jeszcze nie szczepiłam ale tez byłyby płatne.
A w ogole to te pneumo darmowe musiałam prawie wywalczyć. Darmowe są dla dzieci urodzonych przed skończonym 37 tyg lub z wagą urodzeniową poniżej 2500g, a pielęgniarki stwierdziły, że skoro wagę miał 2640g to mu się nie należy. Zwróciłam im uwagę, że jeden warunek musi być spełniony (albo wcześniak albo niska waga), a nie oba. Doczytały i przyznały mi rację. Ciekawe ile matek musiało płacić lub zrezygnować przez ich niewiedzę.
|
Teraz są pneumokoki i 5w1 [emoji14] meningokoki nadal nie [emoji14] i masz rację - wystarczy spełniony jeden warunek 
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------
Cytat:
Napisane przez Anettt87
Powodzenia, lekarze wiedzą co robią 
---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------
Mmmmm komu karpatki? 
|
Chętnie przygarne chociaż mam jeszcze w lodówce tez pyszne ciacho póki ci wstawilam mięso na obiad [emoji14] i patrze na małą wiercipiete 
---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------
Cytat:
Napisane przez MajWija
Odebrałam wyniki i GBS ujemny 
|
Gratki 
---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------
Cytat:
Napisane przez bluesberry
O kurczaki! Trzymam mocne kciuki !!!
"Panie zostaw Pan pod drzwiami bo ja rodze wlasnie! "
Karpatka
W sumie to powinnaś ja zanieść do tego sklepu i pieniądze z powrotem :ekhm:
Konflikt poszedł w zapomnienie
Chyba co nie co dotarło, choć na początku i tak twierdził że on pokrzywdzony. Dopiero jak wysłuchał to podsumował ze jest idiotą.
W każdym razie salon przemeblowany, sypialnia przemeblowana, stojak i łóżeczko mają już swoje miejsce
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Ufff to super ze juz po problemach 
---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------
Cytat:
Napisane przez doooti
Super  ja tez miałam dzisiaj odebrać ale podobno skrócone godziny sa odbierania wyników i jednak mam w środę podjechać, ale dostałam informacje ze tez mam ujemny
Blue, niezle sie nastresowalas ale dobrze ze juz konflikt zażegnany
No dokładnie, wrzuciłam do wrzątku i pogotowalam i nic sie nie stało 
|
Również gratuluję 
---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------
Cytat:
Napisane przez bluesberry
Dziękuję :-* od razu lepiej na serduchu 
Mam nadzieje, że nie prędko nadejdą kolejne ciche dni
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Trzymam za to kciuki teraz macie się cieszyć maleństwem które niedługo się pojawi 
---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------
Cytat:
Napisane przez domek_z_piernika
a macie pomysły co można porobić? Bo mam wszystko uprane, poprasowane (również swoje ciuchy, nie tylko dla Jagódki), porządki w szafkach w kuchni, wysprzątaną łazienkę. Tż wczoraj mył okna, żeby mi nie przyszło do głowy by samej myć  spacer już był (do biedronki  ), piję kawkę, czytam książkę, obejrzałam masterchefa. No ale kurde nudzi mi się  prasowanie wszystkiego drugi raz nie wchodzi w grę, bo nie lubię bezsensownej roboty 
|
Len się póki masz na to czas 
|
|
|