Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy Listopad 2016 cz. X "Rozpakowywania ciąg dalszy :-)"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-10-31, 14:33   #900
EmRzet
Rozeznanie

Thumbs up Dot.: Mamy Listopad 2016 cz. X "Rozpakowywania ciąg dalszy :-)"

Cytat:
Napisane przez zielinka_87 Pokaż wiadomość
Pakujcie sie bo ja niby bylam spakowana a w biegu przepakowywalam rzeczy z takich w razie co na szpital na torbe typowo do porodu.
Chyba dzisiaj w końcu spakuję torbę. Ciągle sobie mówię, że mam jeszcze tyyyle czasu

Cytat:
Napisane przez Anettt87 Pokaż wiadomość

[/COLOR]Mmmmm komu karpatki?
Zjadłabym Zainspirowałaś mnie i robię dziś ciasto bananowe

Cytat:
Napisane przez MajWija Pokaż wiadomość
Odebrałam wyniki i GBS ujemny
Gratulacje! Ja czekam na wynik

Cytat:
Napisane przez bluesberry Pokaż wiadomość

Konflikt poszedł w zapomnienie
Chyba co nie co dotarło, choć na początku i tak twierdził że on pokrzywdzony. Dopiero jak wysłuchał to podsumował ze jest idiotą.

W każdym razie salon przemeblowany, sypialnia przemeblowana, stojak i łóżeczko mają już swoje miejsce

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
oby było już OK

Cytat:
Napisane przez domek_z_piernika Pokaż wiadomość
a macie pomysły co można porobić? Bo mam wszystko uprane, poprasowane (również swoje ciuchy, nie tylko dla Jagódki), porządki w szafkach w kuchni, wysprzątaną łazienkę. Tż wczoraj mył okna, żeby mi nie przyszło do głowy by samej myć spacer już był (do biedronki), piję kawkę, czytam książkę, obejrzałam masterchefa. No ale kurde nudzi mi się prasowanie wszystkiego drugi raz nie wchodzi w grę, bo nie lubię bezsensownej roboty
Jak przeczytałam to co napisałaś, to zaczęłam mieć wyrzuty sumienia że sama dość mocno się lenię więc w ramach pokuty wstawiłam pranie, wyczaruję coś słodkiego i zabiorę się za dalszą część prasowania
EmRzet jest offline Zgłoś do moderatora