Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2015! :) część 13.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-11-03, 10:11   #279
201710041131
Konto usunięte

Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) część 13.

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
Wygodnie było :p?
Ja ostatnio zasnęłam u blanki[emoji14]obudziło mnie zimno metalowych prętów i nie wiedziałam co się dzieje.
Noooo przynajmniej nikt mi nie chrapał

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Biorę zwolnienia na czas rehabilitacji bo to codzienne dojazdy do szpitala na kilka godzin (mamy wtedy ćwiczenia, zajęcia z logopeda, psychologiem). Na ponadprogramowe/przeniesione i wizyty u lekarzy jakoś kombinuje żeby się wyrabiać.
Mamy skierowanie na za tydzień, ale przelozymy, musimy kardiologa załatwić przed pobytem, zaświadczenie do znieczulenia mieć, ale po rozmowach z innymi specjalistami chce jej dać czas do skończenia 18mcy i jak dalej nie będzie chodzić to dopiero wtedy szpital, juz nie będzie wyjścia :-/

Ja bym wziela miętowy kocyk, i dla chłopca i dla dziewczynki będzie.

Dzieki ;-)

Pewnie tak, myślę że na 2 lata już nie będzie widać różnicy.

W bawialni próbowała już z takim drewnianym wózkiem, a mi się one od dawna bardzo podobają, takie klasyczne i myślę że długo będzie służył (obojgu).

Myślałam jeszcze o jakichś kreatywnych zabawkach, ale przewlekanke /nawlekanke jiz mamy, z biedronki. Kiedy mniej więcej pojawiają się zabawki w lidlu?

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
Konrad ma teraz fazę na drewniany wózek, każe sie wozić w nim i wozi swojego kota pluszowego i Wayne'a (jedyne tolerowane pluszaki)

Cytat:
Napisane przez sylwusiach Pokaż wiadomość
monika- zobaczysz, ze wkrotce mala bedzie smigac

u nas piekna noc przespana od 19 do 7 .. spala w swoim lozku, cos tam jeczala przez sen ale TZ do niej chodzil..

u nas najwiecej przespanych nocy bylo miedzy 3 a 7 miesiacem.. teraz tez spi niby cala noc, ale czasem jeszcze sie budzi i bierzemy ja do nas...

szuuu- lepicie dzis balwana z K???
weeeeź jaka jestem nieszczęśliwa, nienawidze śniegu

Ale mamy za☠☠☠iste spodnie na deszcz!!! Z takiego gumowanego materiału, są mega!!! Z gumami na dole zeby zahaczyć o kalosze, niech sie tarza w tym mokrym szicie

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując