Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy ostatniego kwartału 2015 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-11-05, 22:34   #3485
Daisy 85
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy ostatniego kwartału 2015 cz.II

Cytat:
Napisane przez myszkak Pokaż wiadomość
Padam na pysk, nie nadrobie, dzis robiłam urodziny starszego synka dla kolegow z klasy, plus ich rodzice także impreza na 19 osob w domu w tym 9 dzieci impreza sie udała, pokój syna wyglada jak pobojowisko chlopaki super sie bawili rodzice tez ale mam dosc, jeszcze boli mnie gardlo i ochryplamtakże ide spać i sie wygrzacbo teraz moge tylko szeptac
Piszecie o aborcji, ja niestety doświadczyłam ciąży pozamacicznej...musiała byc usunieta bo zagrazala mojemu życiu, a taka ciaza zagniezdzona w jajowidzie nie moze sie rozwijać....strasznie to przeżyłam, ale usuniecie ciąży z widzimisie jest dla mnie nie do pomyslenia, także chorego dziecka nie usunelabym, nie mogłabym tylko dlatego ze jest chore usunac ciazy takie jest moje zdanie, ja po pierwszych badaniach prenatalnych tych z krwi miałam podejrzenie zespołu Downa, nie zdecydowalam sie na amniopunkcje bo ryzyko zespolu z krwi wyszlo mi 1,5% a ryzyko poronienia w wyniku amniopunkcji wynosilo tez 1,5%, nigdy nie wybaczylam bym sobie ze stracilam ciaze bo chcialam wiedziec czy dziecko ma zespol....na szczęście dzięki Bogu urodzilam zdrowego synka...

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Sto lat dla Klaudii!
oj ale przeszłas... ale dobrze, że masz cudowne dzieciaki które Ci wszystko wynagradzają 😊

ad.aborcji to kiedyś miałam negatywne zdanie dopóki bliska mi osoba nie miała bardzo chorego dziecka, które nie miało żadnych szans na przeżycie po porodzie... decyzja o terminacji wiele ją kosztowała... w takich przypadkach uważam, że decyzję powinno się pozostawić rodzicom... ale inaczej ma się przerywanie zdrowych ciąż-dla takich ludzi nie mam szacunku... może dlatego, że sama byłam bliska decyzji o adopcji... a taki ktoś potrafi zabić dziecko które dla kogoś mogłoby być całym światem...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Daisy 85 jest offline Zgłoś do moderatora