Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2015! :) część 13.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-11-06, 12:21   #445
mycha_818
Zadomowienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) część 13.

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
Absolutnie sie zgadzam co do szczepien. Zresztą ja jestem proszczepienna więc na wątku nie wchodzę w dyskusje antyszczepionkowe

Dzielna Twoja corka, z tego co mówisz jednak łapie akcje nocnik, super.

A jak brzuch u Ciebie? U mnie poza mini oponka nie bylo nic do 19 tc i nagle w tym tygodniu buuum wyskoczyl brzuch.
Trzymam kciuki za polowkowe. U mnie na minus pepowina dwunaczyniowa czyli jest jedna tetnica mniej. Ale lekarz kazal sie nie martwic i nie przejmowac tym wiec nie myślę i nie czytam głupot w necie.
Ja miałam taką oponkę
właśnie, która wyglądała okropnie, absolutnie nie ciążowo ;-) Trafiłam do szpitala, wróciłam po 4 dniach i nagle się okazało że mam brzuch ciążowy ;-) To był początek 18 tygodnia. Mój brat mówi ze nieźle zaczęli w tym szpitalu karmić ;-)

Nie martw się tą pepowiną i właśnie przede wszystkim nie czytaj w niecie. Na pewno będzie wszystko dobrze Trzymam kciuki :-*

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Ja się boję zaszczepić L na mmr. Będę opozniala na pewno do 2 lat. Później zobaczę.
Tyle ode mnie.

Groszko pisz wiadomość

Od wczoraj mam trochę plamien. Byłam w szpitalu i kazali leżeć. Nie mogę zostać w szpitaly bo nie mam z kim zostawić L.
Jeśli mi nie przejdzie będę musiała iść ale i tak jutro do gina muszę jechać.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Plamienia mogą być z różnych powodów. Może po prostu za bardzo się przemęczasz, jesteś cały dzień z L i to dlatego. Skoro jutro jedziesz do gina to dziś dużo odpoczywaj, najlepiej leż i się oszczędzaj. A on Ci jutro wpisze pewnie tabletki i wszystko się unormuje
mycha_818 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując