Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majówki 2016 - część trzecia
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-11-06, 16:28   #105
urshoola
Zadomowienie

Dot.: Majówki 2016 - część trzecia

Cytat:
Napisane przez zabciajs Pokaż wiadomość
Polećcie mi dobrą poduszke.

ja Ci mogę z czystym sumieniem polecić z pianki termoplastycznej z jyska z firmy wellpur. w promocji ok75zl normalna cena ok 120-150 ale warto my kupiliśmy 2 za 150zł już ponad 2 lata używamy i nic a nic się nie ubily są rewelacyjne

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość

Co do kubka to i ja się zastanawiam czy nie kupić czegoś innego bo mi zadalas gwoździa jak ostatnio napisałaś ze te gumowe ustniki takie jak w treningowym tez nie są takie dobre. I myślę czy może jakiś ze slomka albo doidy
Na słomkę to jest raczej za wcześnie, doidy mamy ale szału nie ma też nie czai o co chodzi najlepiej się bawić doc góry nogami więc jej tam nic na razie nie wlewam.Trenignowy lovi jest spoko.To nie jest niekapek.Więc na początek jest ok.Wydaje mi się ze można dzięki niemu ominąć etap butelki i niebutelkowych maluchów.

Koleżanka mnie wczoraj wnerwila bo zle ze daje mrożonego brokuła zamiast ze słoika,zle że nie dodaje manny do warzyw,zle że smoczka nie dajemy,zle ze do zlobka nie damy małej od września...wszystko robię zle...nie chciałam być złośliwa ale miałam na końcu języka pytanie skoro są tacy fantastyczni to czemu ich 2letnia córka nie mówi ani słowa...dopiero od tygodnia mówi mama i tata no i tyle...po prostu nienawidze jak ktoś nie zna mojego dziecka i mi doradza i jeszcze krytykuje bez prośby o to....łapie wtedy pianę straszna....

urshoola jest offline Zgłoś do moderatora