Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - BIEDRONKA - produkty godne polecenia cz. XLI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-11-07, 22:46   #3670
tapetka22
Zakorzenienie

Dot.: BIEDRONKA - produkty godne polecenia cz. XLI

Cytat:
Napisane przez sweetboy1989 Pokaż wiadomość
Ta lista produktów jest bez sensu, ktoś chyba powrzucał wszystko z inspiracji i gazetek z poprzednich miesięcy, albo i lat. Na liście jest nawet Burrata, która kiedyś wchodziła po 1,99, albo Mleko świeże Robico, które było z pół roku temu - a tych produktów na pewno nie ma już na sklepach, gdyż byłyby dawno przeterminowane..., podobnie jak Piwo Cechowe Brown Ale, które było na wyprzedaży za grosze w styczniu - nie wierzę, że gdziekolwiek uchowała się chociażby jedna butelka...

dokladnie
tam jest chyba z 50 rodz serow i szynek

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Gennie Pokaż wiadomość
Ja zdaję sobie sprawę, że ta promocja to pewnie kolejne nerwy dla pracowników, no ale ktoś tam z góry mógłby ładnie to ogarnąć, bo burdel mają niesamowity. Jak byłam na rondzie to wzięłam młynki z solą, które jak wół miały cenówkę koloru żółtego, a na kasie niespodzianka - nie wchodzi ( bo niby po co ) tak samo jak z ketchupem Heinz, którego nie mogę odżałować. Jutro będę w B. to zobaczę jak się ma sytuacja w Polsce środkowej.
mialam tam dokladnie to samo