Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony 2015 cz.8
Wątek: Żony 2015 cz.8
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-11-09, 18:30   #1821
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Dot.: Żony 2015 cz.8

Cytat:
Napisane przez aga99792 Pokaż wiadomość
Co do wyborow w USA. Tez sie tym nie interesowalam. Ale uwazam, ze warto wiedziec co nieco poniewaz ten wybor moze miec wplyw na inne panstwa czy organizacje. Nie wiem czyto prawda czy plotka ale slyszalam np., ze Trump i Putin sie dobrze dogaduja.
Trump chce wyjsc z Nato i zostawic Europe bez zadnej pomocy. Nasz kumpel Litwin smieje sie (mozna powiedziec, ze przez lzy), ze Litwa niedlugo przestanie istniec. Rosja by ja przejela spacerkiem, Litwa praktycznie nie ma armii, a ktory inny kraj by chcial zadzierac z Rosja...

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
no ja moze jak urodze to też... ale tak mi sie podobał ten obrazek... od dawna dawna... i czekalam na ten dzien
dziecko dało taki koncert ze o matko
Przyprawilas mnie prawie o zawal serca tym obrazkiem. :P Na maxa sie boje ruchow dziecka w ciazy, na razie moj mozg unika tego tematu, jak tylko moze.

Ja tez wazylam 4kg, gdy sie rodzilam. A moj teraz wielki brat, chyba ze 2,5kg.

Juz mi zupelnie wróciły do normy podbrodek i usta. Poszlismy spac po polnocy, ale z glodu nie moglam spac, wstalam przed 6 i wypilam szklanke kefiru. Dzis chyba w koncu troche pospie, jak uda mi sie wiecej zjesc.
Zaczelo bolec, ale na razie najslabszy przeciwbolowy daje rade, to postaram sie z nim wytrzymac, zeby nie meczyc zoladka.

Edytowane przez krolewna_smieszka
Czas edycji: 2016-11-09 o 18:52
krolewna_smieszka jest offline Zgłoś do moderatora