Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majówki 2016 - część trzecia
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-11-09, 21:32   #714
Jowi20
Raczkowanie

Dot.: Majówki 2016 - część trzecia

Cytat:
Napisane przez Iwonia27 Pokaż wiadomość
Ojeju... Wczułaś się... Tak to bylo przykre dzis juz go nosil i calowal ciagle. A i rano mi napisal ze nie chcial zaluje i gorszy dzien itp.
No i jak mu powoedzialam co mysle i co bedzie dalej skoro on go teraz wyprowadza z rownowagi to sie obrazil. [emoji53] a i jeszcze dodal od siebie ze niby ja tak mowie ze "nie pomaga nie interesuje sie nie zalezy " i cos tam jeszcze. Ale to taki typ przekreci doda od siebie i robi z siebie ofiare. Kiedys jak tak motal to faktycznie zaczynalam czuc sie winna bo moze faktycznie ale juz nie pozwalam odwracac kota... To sie obraza. Haha smieszny jest. Ciekawe ile wytrzyma.
Oby zrozumiał. Zrób co możesz aby to się nie powtórzylo. To sie nie może powtórzyć.
Jakoś strasznie mnie to dotknęło, i to z dwóch stron, postawiłam się w Twojej sytuacji, czyli że ktoś krzyczy na moje dziecko i wyklina i tu ogromna złość, no zabilabym chyba. I za chwilkę poczułam bezbronnosc Igorka, pokonało mnie to. Chyba wczułam się za bardzo bo do tej pory mam zbyt dużo emocji do tej sytuacji.
Ehhh

Milanek
Jowi20 jest offline Zgłoś do moderatora