2016-11-09, 21:32
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Majówki 2016 - część trzecia
Cytat:
Napisane przez Iwonia27
Ojeju... Wczułaś się... Tak to bylo przykre dzis juz go nosil i calowal ciagle. A i rano mi napisal ze nie chcial zaluje i gorszy dzien itp.
No i jak mu powoedzialam co mysle i co bedzie dalej skoro on go teraz wyprowadza z rownowagi to sie obrazil. [emoji53] a i jeszcze dodal od siebie ze niby ja tak mowie ze "nie pomaga nie interesuje sie nie zalezy " i cos tam jeszcze. Ale to taki typ przekreci doda od siebie i robi z siebie ofiare. Kiedys jak tak motal to faktycznie zaczynalam czuc sie winna bo moze faktycznie ale juz nie pozwalam odwracac kota... To sie obraza. Haha smieszny jest. Ciekawe ile wytrzyma.
|
Oby zrozumiał. Zrób co możesz aby to się nie powtórzylo. To sie nie może powtórzyć.
Jakoś strasznie mnie to dotknęło, i to z dwóch stron, postawiłam się w Twojej sytuacji, czyli że ktoś krzyczy na moje dziecko i wyklina i tu ogromna złość, no zabilabym chyba. I za chwilkę poczułam bezbronnosc Igorka, pokonało mnie to. Chyba wczułam się za bardzo bo do tej pory mam zbyt dużo emocji do tej sytuacji.
Ehhh
Milanek
|
|
|