Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Hybrydy - co robię nie tak? WĄTEK ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-11-10, 13:29   #552
kokarbit
Przyczajenie

Dot.: Hybrydy - co robię nie tak? WĄTEK ZBIORCZY

Hej. Nie wiem, czy to dobry wątek na to pytanie, ale chyba bez sensu zakładać nowy, a może rozwiejecie moje wątpliwości i komuś jeszcze się to przyda, bo póki co nie doszukałam się nigdzie odpowiedzi na nurtujące mnie pytania.
Dopiero się szykuję do zakupienia zestawu do hybryd i póki co próbuję wyliczyć, co gdzie kupić, żeby wyszło tanio, a dobrze. Skupiam się głównie na Semilac i NeoNail. Zauważyłam, że Semilac oferuje tańszy aceton, cleaner, waciki itp. Ma też bazę witaminową, której NeoNail nie posiada. Kolory za to dużo bardziej podobają mi się w NeoNail. Pytania moje zatem są następujące:
1. Czy jest faktycznie różnica między bazą witaminową Semilac a "zwykłą" z NeoNail? Czy mogłabym używać witaminowej w połączeniu z kolorami i topami NN?
2. Czy np. aceton Semilaca poradzi sobie z lakierami NN, czy jest dedykowany typowo pod swoje lakiery?
Pytania może i głupie, czuć nowicjusza, wiem, ale chciałabym zyskać jak największą pewność, że nie wyrzucę pieniędzy w błoto i nie będę musiała zaraz dokupować acetonu i cleanera specjalnie z NN. Doczytałam się opinii, że można łączyć ze sobą lakiery tych firm i nie ma problemu, ale co później z usuwaniem? Czy to obojętne, jakiej firmy jest ten aceton i cleaner? Będę wdzięczna za każdą pomoc.
kokarbit jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując