Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-02-28, 19:49   #4976
Muiee
Rozeznanie

Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :)

Cytat:
Napisane przez nie kazdy jest takiiii Pokaż wiadomość
A ja poszukuje od godziny na KWC jakiegos kremiku dla siebie...Mam cere raczej normalna ale ze skonnoscia do suchej,mam takie suche skorki na nosie,brodzie i czasem na czole..na policzkach rzadko..no i nie wiem jaki krem..napewno musi byc na dzien i lekki nie na zime tylko na lato juz raczej no i kurna nie wiem jaki...a wy dziewczynki jakich kremow uzywacie???Sorki,ze zawracam wam glowe ale moze akurat ktoras z was posiada jakis fajny kremik nawilzajacy godny polecenia
Buziaki
Ja wczoraj szukałam z kolei na KWC jakiejś odżywki do paznokci, bo strasznie mi się rozdwajają;/ nie wiem co jest z nimi. Kiedyś łykałam takie tabletki na skórę, włosy i paznokcie i to mi bardzo pomogło. Teraz znowu zaczęły się rozdwajać a tabletki te same nie pomagaja. Skoro witamin nie brakuję to może zacznę je natłuszczać. Podobno rozdwajają się też jak sa po prostu suche. Kupiłam dzisiaj sobie olejek

NKJTiii mam skóre chyba podobna do Twojej. Jest normalna, lekko sucha.. jakoś tak dziwnie to określiła kosmetyczka. Zawsze myślalam że mam mieszaną Najlepszy byłby chyba jakiś kolagenowy.. nam się szybciej zaczna pojawiać zmarszczki niż tym o tłustej cerze..
Ja to używam właśnie jakiegoś "lekkiego" kremu kolagenowego, który nie ma podanej firmy kupiłam u kosmetyczki za 9 zł! Po zapoznaniu się z moją cerą stwierdziła, że ten będzie najlepszy. Powiedziałam, że vichy jest dla mnie ok, ale powiedziała, że drogi i przereklamowany. Po tym kremie kolagenowym cera jest boska! Gładka jak pupcia niemowlaka. kurcze skończył mi się i muszę jutro albo pojutrze jechać go kupić
Aimia wiem nawet o który krem Avonu chodzi ostatnio zaczęłam podbierać go mojej mamie troszkę skóra mi się po nim ciągnie..

A widzisz Irmandara ! To na pewno moja zasługa, bo taaak mocno trzymałam kciuki i wierzyłam w Ciebie Nie no Twoja oczywiście też :P

Biii co to za aktor? Jaki film widziałas? Nie no w kim ?

"Budząc się rano, pomyśl
jaki to wspaniały skarb żyć,
oddychać i móc się radować"

Marek Aureliusz

Edytowane przez Muiee
Czas edycji: 2008-02-29 o 12:46
Muiee jest offline Zgłoś do moderatora