Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Seks podczas okresu - zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-28, 21:34   #106
lolobdzia
Raczkowanie

Dot.: Seks podczas okresu - zbiorczy

Cytat:
Napisane przez iron_angel_ona Pokaż wiadomość
Może wyda Wam się dziwna moja teoria,ale mysle że seks potrafi skrócić czas trwania okresu.Przynajmniej u mnie tak jest.Kiedy jestem sama to mój okres wygląda tak że pierwszy dzień bardzo mnie wszystko boli w drugi czuje się jak kran a potem to z górki trwa on 7 dni.
Ale kiedy jestem razem z chłopakiem i uprawiamy sex zdaje mi się że okres staje się coraz bardziej skąpy i trwa krócej. Kiedy kochaliśmy się w drugim dniu okresu nic mnie nie bolało jak zazwyczaj, wczoraj kiedy był 3 dzień okresu juz prawie go nie było Dziś tak samo,ale kiedy pojechał poczułam ze znow jest jakby go troszeczke więcej

A jak jest u was?? I ile trwa u was okres bo u mnie najdłużej 7 dni,ale odkąd "czynnie" przechodzimy z moim TŻ okres to trwa tak do 5 dni
eeee że tak powiem, ja lubię igraszki łóżkowe (a raczej podłogowe wtedy hihi) podczas okresu. Powiem nawet, że moje ciało lepiej na bodźce reaguje

.....ale jakoś nie zauważyłam wpływu seksu na długość trwania okresu. Ile ma trwać to trwa...i jest to niestety 7 w mordę bitych dni
lolobdzia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując