Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Za rzadki/za mały kontakt między spotkaniami
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-11-11, 22:03   #1
aidualk12321
Przyczajenie

Question

Za rzadki/za mały kontakt między spotkaniami

Od paru miesięcy jestem z super facetem, w sumie w związku na odległość, dlatego też widzimy się maksymalnie raz w tygodniu lub rzadziej.
Kiedy nie jesteśmy razem (pracujemy w miastach odległych o jakieś 40 km), czyli niestety przez większość czasu, ubolewam na słaby kontakt z nim: Nie piszemy smsów, nie dzwonimy do siebie.. Wymieniamy tylko zdawkowe wiadomości na fejsbuku, często niezakończone, bo po prostu sobie "idzie", często jest to tylko dobranoc.
Pewnie dałabym sobie spokój z takim "delikwentem", ale
jak się widzimy jest bardzo czuły (przytula mnie, głaszcze po włosach, całuje i ogólnie całemu światu pokazuje, że jesteśmy razem, nie tylko w czterech ścianach) potrafi nawet całą noc trzymać mnie za rękę i patrzy na mnie tak, jakby był zakochany - ogólnie rzecz biorąc na żywo jest cudownie, zapominam o całym świecie.. I dlatego wydaje mi się to wszystko dość dziwne, nigdy nie byłam w takim związku, zawsze ten kontakt był bardzo częsty!
Macie takich facetów? Myślicie, że to jest normalne czy trafiłam na jakiś beznadziejny przypadek?
aidualk12321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując