Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - młodszy facet
Wątek: młodszy facet
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-11-13, 00:33   #1
odlotowa
Raczkowanie

młodszy facet

cześć dziewczyny,
- mam dosyć duży problem, chodzi o to, że chyba bardzo się spodobałam jednemu chłopakowi. problem jak z tematu-jest ode mnie młodszy o 2 lata (właściwie to 2 i 8 miesięcy, ale rocznikowo 2). ja mam 23 lata on 21. pracujemy razem, jesteśmy skazani na swoje towarzystwo. niby nic między nami nie ma oficjalnie, bo go do siebie za bardzo nie dopuszczam, ale widzę jak o mnie zabiega, jak się stara, jaki jest pomocny, jak mnie próbuje gdzieś wyciągnąć. Problemy są dwa, on myśli, że jestem od niego starsza rok, nie wiem, tak jakoś kiedyś dziwnie połączył fakty, nie mówimy o tym, ale tak myśli, nie prostowałam tego jakoś, bo na początku nie zwracałam na niego uwagi. drugi problem to taki, że boje się że jesteśmy z różnych środowisk i się nie dogadamy. ja wiem, że to brzmi cholernie głuupio, ale to taki chłopiec z dobrego domu, szczęśliwa rodzina, u mnie wręcz odwrotnie, patologia aż się kurzy. to wspaniały chłopak, mamy podobne spojrzenie na świat, podobne wartości, dodatkowo imponuje mi, że jest taki mądry i poukładany i dobry dla mnie, ale nie wiem co z tym zrobić. wiem, że jedno moje tak i bylibyśmy razem, ale boję się, że nie wyjdzie, że będę z nim wyglądać jak matka z synem, że się okaże niedojrzały (jak część jego kumpli, których poznałam) itp. a tu jesteśmy skazani na swoje towarzystwo, jak coś nie wyjdzie to będzie bardzo niefajnie. do tego nie chce się pakować w friendzone, bo wiem, że on na mnie tak nie patrzy i chciałby coś więcej.. i ja też bym w sumie chciała, ale mam wielkie obawy. powiedzcie, co o tym myślicie

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2018-03-09 o 10:55
odlotowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując