Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Październikówki 2016 wciąż siedzą jak na szpilkach - pogaduchy cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-11-13, 09:18   #2579
withi_as
Zakorzenienie

Dot.: Październikówki 2016 wciąż siedzą jak na szpilkach - pogaduchy cz. 5

Dzięki dziewczyny za rady odnośnie odparzeń. U nas też do tej pory nic nie było, ale wczoraj mąż mi powiedział, że jak przewijał Małą to kupa przylepiła jej się do pieluszki, więc prawdopodobnie wtedy wyszło to zaczerwienienie Może zrobiła jakąś kwaśną kupę, kto ją tam wie. W każdym razie u nas skóra jest czerwona, nic więcej.
Widzę że u każdego coś innego pomogło. Wczoraj posmarowałam Sudocremem, a teraz już tylko Linomagiem, zobaczymy. Chyba ją jeszcze dzisiaj położę na przewijaku z gołą dupcią

Marysia zaliczyła wczoraj pierwszy shopping, jak na dziewczynkę przystało I powiem tylko - zakupy mają teraz nowy wymiar. Musiałam kupić płaszcz, czapki i buty zimowe, bo dosłownie zamarzam w tym co mam. Weszłam do dwóch sklepów, szybko wybrałam i już. Normalnie łaziłabym po tej galerii kilka godzin, a tak to uwinęłyśmy się szybko. Na szczęście pomagała mi teściowa, więc mogłam się skupić na wybieraniu i mierzeniu.

Dzisiaj rano uświadomiłam sobie, jak urosła! Robi się z niej naprawdę okrąglutka Kluska

Edytowane przez withi_as
Czas edycji: 2016-11-13 o 09:19
withi_as jest offline Zgłoś do moderatora