2008-02-29, 19:10
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
Napisane przez agness51
|
no to zapowiada sie super weekend! nie ma to jak babskie imprezy jak jest wolna chata zazdroszcze Baw sie szampansko!
Cytat:
Napisane przez tamonita
No wkońcu troszke optymistyczniejszy post Cieszę się, że nowe stanowisko pracy Ci się podoba, oby dzisjeszy dzien cały obfitował w same dobre zdarzenia
no nawet fajny dzis ten dzien wbrew wszystkiemu byl! duzo roboty ale bylo takie zamieszanie bo wszyscy sie przenosili i wogole,ze duzo gadalam,malo robilam i nikt nie zauwazyl
Nareszcie w domu
Dziewczyny wyobrażacie sobie, że na Bałtyku sztorm, a dziś wieczorem mają zacząć się huragany ? Kurde jak znam życie to jutro neta nie bede miała, jesli seri bedzie tak wiało
u nas tez pogoda tragiczna!! tak wielo,ze latarnie sie tak wyginaly,ze ludzie polecieli na parking auta przestawiac bo mysleli ze latarnie sie na nie przwroca! dawno czegos takiego nie widzialam o ile wogole wiedzialam..
Aaaa tak wogóle to dzień w szkole minął, jak każdy piątek zresztą, bardzo szybko, dwugodzinna praca klasowa z polskiego miała kosmiczny tytuł... cała klasa spodziewała się czegoś zupełnie innego Coś tam napisałam (3 i pół strony A4 ) ale pewnie dostane 2
Niedługo przychodzi do mnie moja 11nastoletnia sąsiadka, żebym pomogła jej z angielskim
Ale narazie sobie jeszcze powizażuje
Miłego Dnia Słonka 
|
uczycie sie angielskiego? polecam nauke ze stron bbc a slowka na www.ling.pl
enjoy your evening then
ja wrcilam niedawno, wzielam goooraca kapiel, wysmarowalam kremami itp i teraz zaleglam na sofie z kieliszkiem szampana TZ lezy na sasiedniej sofie i czekamy na gosci bedziemy pizze robic poza tym mam polskie chrupki kukurydziane orzeszki,paluszki, orzechy, chipsy  obym sie nie skusila na za duzo bo ten tydzien bylam b grzeczna
mileog wieczorka robaczki!!
|