Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Clarins-kolorówka
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-01, 03:28   #1
Serenite_
Zakorzenienie

Clarins-kolorówka

Posypały się "kolorówkowe" wątki, ale Clarinsa, jeśli się nie mylę jeszcze ten zaszczyt nie spotkał
Zakładam ten wątek będąc pod ogromnym wrażeniem zwłaszcza...opakowań niektórych kolorowych kosmetyków Clarinsa. A limitowanki miewają nieziemskie Chociażby ostatnia świąteczna - Precious Colours. Przepiękna...Mam cienie do oczu z tej serii- Precious Colours Amethyst Eye Compact i -nie ukrywam, że kupiłam je głównie dla opakowania Cudowna owalna, srebrna kasetka z przejrzystym fioletowym wieczkiem... Oczywiście same cienie tez piękne-zestaw brązowo-złoty. Cudne były również błyszczyki z tej serii (z czerwonym "kamieniem" na opakowaniu) i puder prasowany rozświetlający (z żółtym). A to zamknięte w srebrnym, mięciutkim futerale.
Kilka lat temu kupiłam puder brązujący w czerwonej kasetce z lusterkiem, w czerwonym, atłasowym woreczku,na pudrze był wytłoczony kwiat (nie był to maczek Clinique)Był dla mnie za ciemny, więc mam go do dziś, ale opakowanie wciąż mnie zachwyca
No i dziś pod wpływem zachwytów Wizażanek kupiłam 2 (dwa) pudry sypkie Clarinsa (dwa dlatego, że powyżej 60 euro był fajny prezent, a nie potrzebowałam w tej chwili nic innego). Jeszcze nie testowałam go na twarzy, ale zapowiada się nieźle. Pachnie cudnie, jest delikatny, no i...to opakowanie

(zamieszczę zdjęcia moich limitowanek, ale dopiero w kwietniu, bo zostawiłam je w Polsce)

"Cierpliwość - spokój, że przecież się stanie..."

/J. Twardowski/
Serenite_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując