Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Perfumy z FM Group czy coś droższego ?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-11-15, 05:25   #2
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie
Dot.: Perfumy z FM Group czy coś droższego ?

Cytat:
Napisane przez GrowTank Pokaż wiadomość
Witajcie, ostatnio skończył mi się flakon męskich perfum z FM (nr 134) i tak zacząłem się zastanawiać nad zakupem kolejnych. Powstrzymuje mnie od zakupu jedna myśl.
Czy kupić kolejny raz perfumy za 30-35zł czy może wybrać coś droższego za 100zł ? Przyznam szczerze że nigdy takich drogich perfum nie kupowałem a ostatnio przechodząc obok Sephory widziałem perfumy nawet za 400zł
Nigdy nie miało dla mnie znaczenia wygląd flakonu czy marka to jest mi obojętne. Bardziej zastanawiam się nad trwałością takich perfum. Czy im droższe perfumy tym lepsze ? Tzn czy perfumy za 400zł będą 4 razy trwalsze niż perfumy za 100zł ? Kiedy w męskich perfumach przepłaca się za jakość ?
Pozdrawiam i liczę na odzew

Powiem Ci tak-jeśli nic innego oprócz FM i podobnych nie miałeś to nie wiesz co tracisz, ale jeśli zaczniesz używać oryginałów, to raczej nie wrócisz do podrób. Stawiałabym na oryginały, nawet jeśli są drogie, to nie bez powodu-ktoś nad nimi ciężko pracował, użył świetnych składników, zapakował w piękny flakon, a nie mieszał ,,na kolanie" na aby aby. Poza tym podróby są płaskie, nie rozwijają się jak te ,,prawdziwe", są jakby echem, pokracznym odzwierciedleniem, jak w gabinecie luster, ale każdy ma wybór.

Moja fragrantica

WYMIANA
golgie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując