2008-03-01, 09:07
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
Witam w nowej części naszego wątku Kochane 
Cytat:
Napisane przez Scio
To do 2009 będziemy miały ze 4 części.
Mnie i TZ drugi rok leci, po zaręczynach. Szkoda, ze to się już nie powtórzy. Co prawda TZ z okazji rocznicy prosił mnie drugi raz o rękę, ale to już nie to samo, nie było tych emocji, tego skrępowania.
|
hehe mój Tż to mnie co jakiś czas prosi o rękę oczywiscie tak na jaja, nie jest to to samo co za pierwszym razem, ale i tak jest slodziutkie W ogole to mam już 3 pierscionki od niego jeden przedzareczynowy, bo wyjezdzalam na praktyki do grecji na 2 miesiace i chcial sie ubezpieczyc drugi zareczynowy i 3 dostalam niedawno bo teraz to z kolei on wyjeżdżał 
Cytat:
Napisane przez Kaffienka
Och... Ja też liczę, żeby to szybko minęło. Choć już mam wrażenie, że czas szybko mija... Ledwo w listopadzie były oświadczyny, a tu już dziś mamy marzec.
W Wielkanoc chcemy zorganizować spotkanie moich rodziców i mamy narzeczonego. Ciekawie jak to wyjdzie... Troszkę się stresuje. 
|
No mija mija szybko My tez dopiero w pazdzierniku mielismy zareczyny a tu już marzec także jeszcze troche i będziemy latać po salonach i kiecki mierzyć Spotkanie na pewno bedzie ok, nic się nie martw A co do tego co pisalam o parach, ktore mylą się podczas tańczenia (w poprzedniej części) i na co się oburzyłaś to bylo to tylko takie uogólnienie, po prostu ja mam takie doświadczenia, byłam na kilku weselach co pary chodzily na kurs tanca, mialy wycwiczony jakis tam uklad taneczny, ale potem stres itd i w konsekwencji się mylily. Nie mówię, że wszystkie pary się mylą, bo są pary, które rzeczywiście mają talent, albo chodzą długo na kurs tańca i ogolnie ladnie tanczą i wszystko super im wychodzi. Poprostu uważam, że nie wszystkim wystarczy te kilka miesiecy kursu, żeby super tańczyć i wtedy lepiej tańczyć po swojemu, niż na siłę próbować jakiegoś walca i mylić się przy tym sto razy ;P ale to tylko moje zdanie, wynikajace ze moich obserwacji
|
|
|