2016-11-15, 09:43
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VIII !
Cytat:
Napisane przez dembi
Dzięks  Juz nie moge sie doczekać Twoich świątecznych zdjęć
Mnie po głowie ciągle chodzi ta duza latarnia i te łodyzki z ledami
Zamówiłam na Alle 4 świeczki ledowe i 3 czarne azurowe swieczniki z Ikei
Zostało mi jeszcze do kupienia : czajnik, biale kubki, poszewki swiateczne na jaski do sypialni i podkladki pod kubki z H& M Home ( nie wiecie kiedy moga miec jakies promo??), no i te latarenke z łodyzkami ???  i juz bede happy 
|
Mam kilka pomysłów, nie ukrywam Straszną mamy radochę z ich robienia, co prawda pieski zachowują się jak modele, ale zapłata jest myślę wprost proporcjonalna do wysiłku 
Cytat:
Napisane przez martyna_tina
Nie wiem czy ktoś już dziś odliczał... Wiecie, że do Świąt pozostało już tylko 39 dni?!
W zeszłym tygodniu w tajemnicy przed mężem poleciałam kupić kolejne prezenty  , wzięłam też kolejne papiery do pakowania, ale jakimś cudem zapomniałam o wstążkach
Zostało mi do kupienia kilka ostatnich prezentów i w tej chwili mam ochotę pogratulować samej sobie, że już na początku roku założyłam tę specjalną "świąteczną skarbonkę"  Poszalałam z prezentami, kupiłam pościel i kilka innych pierdół, odłożyłam też coś na prezent dla mnie, a domowy budżet praktycznie w ogóle tego nie odczuł  Dodatkowo u dziadków trzymam kopertę, do której co tydzień odkładam jakieś 20zł i tym sposobem tworzę sobie oddzielny budżet na typowo świąteczną spożywkę
Jestem ciekawa, czy ten przyszłoroczny zlot świętomaniaczek wypali  Ja co prawda raczej do Zakopca się nie wybiorę, ale będę Wam kibicować 
|
To niesamowite, wspaniale że ten czas tak leci Mówiłam, że Cię podziwiam za odkładanie - robi wrażenie 
Cytat:
Napisane przez niemampomyslu_
|
Obraziłam się na nich miałam pełen koszyk zakupów, na ponad 300zł i nie mogłam zrealizować przelewu. Bez łaski 
Cytat:
Napisane przez allmode
Mam nadzieję, że ktoś mnie jeszcze pamięta  można dołączyć?
Też mnie już powoli ogarnia świąteczne szaleństwo. Niby na zakup świątecznych dekoracji mam bana, bo przesadziłam, ale nie wiem, jak się to skończy  na pewno muszę kupić drobiazgi do dekoracji stołu, podkładki pod talerze i serwetki.
Nie będę cytować, bo nadrobienie wątku zajęło mi trochę czasu  ale koci kalendarz adwentowy - rewelacja 
Kalendarze ze słodyczami są fajne, ale nie przepadam. A wszelkie inne (kosmetyczne, z woskami) są drogie i w sumie to nie widzę dla nich większego zastosowania.
Planuję sama zrobić dla moich chłopców kalendarz, ale muszę słodycze wkładać codziennie. Włożenie wszystkich to kiepski pomysł 
|
All taka dzielna! Babunie prawie w komplecie
|