Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VIII !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-11-15, 09:43   #3321
sugarfreeee
Zakorzenienie

Dot.: Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VIII !

Cytat:
Napisane przez dembi Pokaż wiadomość
Dzięks Juz nie moge sie doczekać Twoich świątecznych zdjęć

Mnie po głowie ciągle chodzi ta duza latarnia i te łodyzki z ledami

Zamówiłam na Alle 4 świeczki ledowe i 3 czarne azurowe swieczniki z Ikei

Zostało mi jeszcze do kupienia : czajnik, biale kubki, poszewki swiateczne na jaski do sypialni i podkladki pod kubki z H& M Home ( nie wiecie kiedy moga miec jakies promo??), no i te latarenke z łodyzkami ??? i juz bede happy
Mam kilka pomysłów, nie ukrywam Straszną mamy radochę z ich robienia, co prawda pieski zachowują się jak modele, ale zapłata jest myślę wprost proporcjonalna do wysiłku

Cytat:
Napisane przez martyna_tina Pokaż wiadomość
Nie wiem czy ktoś już dziś odliczał... Wiecie, że do Świąt pozostało już tylko 39 dni?!

W zeszłym tygodniu w tajemnicy przed mężem poleciałam kupić kolejne prezenty , wzięłam też kolejne papiery do pakowania, ale jakimś cudem zapomniałam o wstążkach

Zostało mi do kupienia kilka ostatnich prezentów i w tej chwili mam ochotę pogratulować samej sobie, że już na początku roku założyłam tę specjalną "świąteczną skarbonkę" Poszalałam z prezentami, kupiłam pościel i kilka innych pierdół, odłożyłam też coś na prezent dla mnie, a domowy budżet praktycznie w ogóle tego nie odczuł Dodatkowo u dziadków trzymam kopertę, do której co tydzień odkładam jakieś 20zł i tym sposobem tworzę sobie oddzielny budżet na typowo świąteczną spożywkę

Jestem ciekawa, czy ten przyszłoroczny zlot świętomaniaczek wypali Ja co prawda raczej do Zakopca się nie wybiorę, ale będę Wam kibicować
To niesamowite, wspaniale że ten czas tak leci Mówiłam, że Cię podziwiam za odkładanie - robi wrażenie

Cytat:
Napisane przez niemampomyslu_ Pokaż wiadomość
Na H&M home jest teraz zniżka online -15% 😉

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Obraziłam się na nich miałam pełen koszyk zakupów, na ponad 300zł i nie mogłam zrealizować przelewu. Bez łaski

Cytat:
Napisane przez allmode Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że ktoś mnie jeszcze pamięta można dołączyć?

Też mnie już powoli ogarnia świąteczne szaleństwo. Niby na zakup świątecznych dekoracji mam bana, bo przesadziłam, ale nie wiem, jak się to skończy na pewno muszę kupić drobiazgi do dekoracji stołu, podkładki pod talerze i serwetki.

Nie będę cytować, bo nadrobienie wątku zajęło mi trochę czasu ale koci kalendarz adwentowy - rewelacja
Kalendarze ze słodyczami są fajne, ale nie przepadam. A wszelkie inne (kosmetyczne, z woskami) są drogie i w sumie to nie widzę dla nich większego zastosowania.
Planuję sama zrobić dla moich chłopców kalendarz, ale muszę słodycze wkładać codziennie. Włożenie wszystkich to kiepski pomysł
All taka dzielna! Babunie prawie w komplecie

sugarfreeee jest offline Zgłoś do moderatora