Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ja i moja dieta .
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-01, 15:56   #1
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Ja i moja dieta .

Długo się zastanawiałam czy założyć tutaj ten temat ale wkońcu się zdecydowałam ; ) No więc nie ma co ukrywać że jak byłam mała byłam pulchna . Przez kilka lat baaardzo dużo schudłam nie stosując żadnej diety ani nic , normalnie jedząc. Ale fakt- dużo się ruszałam więc to mogło się przyczynić do tego że schudłam (;
Teraz jestem szczupła , jednak dalej moje uda nie są idealne, a przynajmniej dla mnie .
Staram się być jak najaktywniejsza i dużo ćwicze . Rower, rolki, deska, piłka nożna, tenis stołowy..i jeszcze do tego TE ćwiczenia : http://************/cwiczenia_na_nogi_i_posladki.html [dzisiaj zaczynam 1 tydzień xP]

No i się zaczęło . Wiadomo, że do schudnięcia potrzebne są nie tylko ćwiczenia , ale i odpowiednia dieta . Kilka razy próbowałam przez głodówke [kilka dni dokladniej, chociaż nie pod rząd] , jednak rezygnuje , no bo wiem , że to szkodliwe i nic z tego poza efektem yo-yo nie bdzie .
Wpadłam w manie odchudzania . I zauważyłam to nie tylko ja, ale i moi bliscy . No ale ja chcę schudnąć ! Czasem jak zjem więcej niż tyle co sobie obmyśle że mam zjeść to nęka mnie to , że przytyje .
Postanowiłam sobie że słodycze bd jadła tyllko w weekendy no i jak narazie się udaje .
Ale to jest męczące . Ciągle myślenie o ćwiczeniach, jedzeniu i moich udach . Już nie wiem jak mam z nich schudnąć, naprawde . Dodam że mam kobiecie kształty, a nie jakieś grube niewiadomo co . Tyle, że mam poprostu tłuszczu na nogach , nie niewiadomo ile, ale troche go jest .
Do wakacji chciałabym schudnąć i prosiłabym o jakieś rady związane z moim zywieniem i ćwiczeniami . Pomożecie koleżance ? xPP
Jakby co, to mam 14 lat .
EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując