Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy Listopad 2016 cz. X "Rozpakowywania ciąg dalszy :-)"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-11-16, 20:18   #4294
bluesberry
Zakorzenienie

Dot.: Mamy Listopad 2016 cz. X "Rozpakowywania ciąg dalszy :-)"

Cytat:
Napisane przez mietowka25 Pokaż wiadomość

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Cytat:
Napisane przez EmRzet Pokaż wiadomość
Wychodzimy!![emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Cytat:
Napisane przez doooti Pokaż wiadomość
Lidl zrobił akcję na produkty marki własnej że jak coś Ci nie smakuje, nie jesteś zadowolona to możesz oddać a oni zwrócą Ci pieniądze. Polaki cebulaki pokupowały jogurty, mleka, rzeczy kosmetyczne i na potęgę oddawali puste opakowania, dosłownie wykładali śmieci na lady, niektórzy przelewali mleka, wodę, soki w domu a potem chcieli zwrot środkow pieniężnych. Niestety regulamin mówił że mogą to być puste opakowania.. nikt się tego nie spodziewał.. rekordziści podobno robili zakupy na kilka tysięcy złotych, a niektórzy nawet nie fatygowali się do domu, tylko na parkingu przerzucali woreczki z ryżem etc do bagażnika a potem szli do kasy oddać puste kartoniki... ;/

Smutno ale przez to lidl zapłaci gigantyczną karę bo nie może nagle przerwać akcji promocyjnej, musi o tym powiadomić z chyba tygodniowym wyprzedzeniem a nie mogą sobie na to pozwolić bo wtedy więcej polaków cebulaków by ruszyło znowu blokować kasy aby oddać wszystko co "zjedli"

Ja pier.... to o tym nawet nie słyszałam! W głowie się nie mieści..

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Poddaje się, 3h łażenia po sklepach i nie ma czapki ! Najmniejsze 62/68 nosz...
Jutro bede dalej wertowac internet..

Nie mam humoru. Dokładniej mówiąc to mam wqrwa niezłego

bluesberry jest offline Zgłoś do moderatora