krok po kroku, co robic? :)
hm ja tez jestem w sumie dziewica..
bylam z chlopakiem ponad 2 lata ale jakos nie umialam sie przemoc.. wywieral na mnie presje ale mowil ze poczeka ile trezba ale coraz czesciej nalegal.. heh nie krecil mnie bo byl bardzo niedojrzaly a ja nie czulam sie z nim bezpiecznie i nie umialam mu zaufac..
napisalam ze w sumie jestem dziewica bo raz sprobowalismy ale pekla nam gumka... i sie zniechecilam.. w sumie nawet nie wprowadzil do konca 
ale powiem Wam ze latka leca... i 22 lata i byc dziewica to teraz juz dla mnie wstyd :P jak cos to widuje sie ze starszymi chlopakami a oni maja doswiadczenie, wyzsze wymagania moga mnie prownywac i obawiam sie tego co sobie o mnie pomsla.. ze ich nie zadowole :/ nawet mialam raz taka sytuacje ze 27letni koles mi powiedzial ze jak jestem dziewica to mnie nie chce!! to byl dla mnie szok......
nawet nie wiem jak to wszystko ma wygladac.. co robic i jak sie zachowywac podczas stosunku.. jak facet rozroznia ze kobieta jest dobra czy zla w lozku? bo w koncu skas sie biora tego typu okreslenia pomozcie ...