2008-03-01, 22:25
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. II
Cześć dziewczynki,
ale naskrobałyscie przez 1 dzień.
Słuchajcie kochane moje. Wiecie co Wam powiem:jesteśmy najlepszymi mamami na swiecie.Nie dość,że kochamy te nasze pędraczki nad życie,poświęcamy się dla nich,odmawiamy sobie wielu rzeczy,czasami płaczemy, to jeszcze jak czytam posty przechodzimy horror psychiczny straszone przez lekarzy.Ja dziś zgłupiałam,ale jednocześnie rozwiałam wszystkie swoje obawy na temat zdrówka Marty. Odwiedziłam dziś neurologa.Doktorka obsłuchala córę i zleciła usg przez ciemiaczko, usg szyi .Okazała sie ,że za pół godzinki możemy to wykonać.Poczekaliśmy,wyko naliśmy i co sie okazało:Marta ma wszystko ok:żadnego skrzywienia,żadnego kręczu,żadnego podwójnego kanalika na nerce. Jak mnie ktoś jeszcze na coś skieruje(no oczywiście oprócz podstawowych badań np. moczu) to chyba nie wytrzymam.Ja jestem spokojna do czasu.
Ivy neurolog nie kazał nam podawac witaminy D3, bo ciemiaczko jest juz małe,a poza tym mama podaje jej mleczko modyfikowane.Kochana jesteś i zawsze gotowa do pomocy
Demoniczku kochany nie denerwuj się na zapas.Ja wiem,że to łatwo powiedzieć.Sama wiesz ile rzeczy nawyliczano u Marty.Ehhhh,a ile przez to straciłam nerwów.
A z serduszkiem napewno jest dobrze:no w końcu ma mu służyć do kochania Martusi
Motylku,moja córa też zezowała na początku-ale to chyba normalne.Teraz zdarza jej się skrzywić oko w sytuacji gdy trzyma coś w rączce bardzo blisko oczu
Agatka -śłiczna
Dorka powodzenia w pracy-ja powrót mam za sobą-nie było tak strasznie
Barbeaa ja nadal kąpię Martę i jak narazie nie zamierzam zaprzestawać. Mam fioła na punkcie zapachu dzieciaczka po kąpieli.A poza tym to dla mnie przyjemność
Pysiu pazurki śliczne-zdolniacha z ciebie>ja jak patzrę na swoje "obgryzołki" to aż mi wstyd.
Mychaa napewno Nadinka ma wszystko w porządku z oczkami.
Ja ostatnio zauwazyłam,że Marta pociera sobie oczka.Mam nadzieję,że to oznaka chęci spania.sama mam problemy z oczami więc rozumiem czemu sie martwisz.
Maatra-jak mi brakuje tańców.Jedynie z Martusią szaleję przy Jaka to melodia
Słuchajcie moje kochane dziecko dziś zjadło z ochotą rozdrobnione 2 biszkopciki i otwierało z ochotą buxke i mówiło MNiAM To chyba zasługa babci
Buziaki
|
|
|