2016-11-18, 14:36
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Tatuaż - wątek zbiorczy - część IV
Ka-Mila
Ja jestem zadowolona ze współpracy z Szymonem Miły facet, profesjonalny. Może wypisze odpowiedzi w punktach, bo tak mi prościej
- czas oczekiwania - na termin czekałam 7-8 miesięcy, nie pamiętam dokładnie. Zadzwonili do mnie , że zwolniło się miejsce i czy jestem zainteresowana. Także miałam się tatuować z listopadzie, a byłam w październiku 
- projekt - w związku z tym, zadzwonili do mnie w piątek, że jest termin na wtorek nie zdążyłam nic przesłać do Szymona wcześniej. Ale mój projekt był prosty, więc się tym nie martwiłam. Szymon rozrysował go na miejscu, zajęło mu to +/- pół gdziny , plus kilkanaście minut na ustalenie ze mną wielkości, kolorów. Przy większych projektach wiem, że można współpracować mailowo
- szybkość pracy - ciężko mi to ocenić, bo nie mam doświadczenia. U mnie tatuowanie zajęło 2-2,5 godziny.WIelkośc masz na zdjęciach - ani duży, ani mały. Ma +/- 13x13cm. Generalnie był skupiony na pracy, w zasadzie nie rozmawialiśmy podczas, pytał tylko co jakiś czas czy w porządku wszystko także myślę, że taki mniejsze projekty raczej wykonuje spokojnie podczas jednej sesji.
Całe studio i Szymona oceniam bardzo na plus. Przede wszystkim profesjonalizm - bardzo dbają o bezpieczeństwo i higienę pracy. Zarówno panie przyjmujące zapisy jak i tatuatorzy bardzo mili, otwarci. Początkowo byłam zestresowana - to mój pierwszy tatuaż, ale przy miłej atmosferze bardzo szybko mi to przeszło. Nie ma jednej rzeczy, do której mogę się przyczepić. Szymon nawet skonstruował mi jednorazowy biustonosz z ręczników papierowych Także jak podoba Ci się jego styl to w 100% polecić
|
|
|