Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majówki 2016 - część trzecia
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-11-18, 22:46   #1882
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Dot.: Majówki 2016 - część trzecia

Edit: viburcol (nie trafiam dzis w klawiature)

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Iwonia27 Pokaż wiadomość
Sa dwie. Chcialam nie łączoną zeby nie krepowala rąk a teraz mysle czy nie cieplej by bylo miec jedną podwojna zeby wlasnie nie zmieniac polozenia rąk i nie dotykac nowego zimnego miejsca na rączce... Hmm zobacze "w praniu".
A byly pojedyncze? Rzuc mnie linkiem dobra kobieto

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Iwonia27 Pokaż wiadomość
A co to? Nawilzacz czy wysuszacz?
Kurcze Anulus powiedzieli ze to egzema. A ja mam ten krem MimiEgzema na bazie oleju z konopii. Maznelam i tym ale nie widzialam poprawy moze trzeba czekac dluzej i efekt bedzie. Jeszcze to sprobuje.
Iwonia, ale nie smaruj wszystkim na raz bo wyjdzie jak z kapiela!!!!!!

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Cytat:
Napisane przez daggmara Pokaż wiadomość
Asiaczek ja mam akurat trudne relacje z rodzicami. W sumie w ostatnich latach było fajnie, do momentu pojawienia się dzieci, bo moja mama za bardzo by chciała wszystko kontrolować, gdy jest u nas, ale staram się trzymać dystans, bo ostatnio byłyśmy poklocone, gdy odjeżdżali..

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Zdrowka Dag. Trzymam kciuki, zeby wizyta odbylA sie bez spiec

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

Udalo mi sie nadrobic. Emi ma od kilku dni takiego marudera, ze szkoda gadac. Gdyby nie chusta to juz bym skakala z balkonu. Nie wiem czy to skok czy zeby, czy po prostu juz mnie nie lubi??? Leb mi peka. Marudzi i jojczy non stop. Nic jej sie nie podoba, rzuca zabawkami, robi tance wygibance przy cycku, nawet chwili nie potrafi zajac sie soba. Zmeczona juz jestem
RosesAreRed jest offline Zgłoś do moderatora