2016-11-18, 22:46
|
|
Moderatorka z pazurem
|
Dot.: Majówki 2016 - część trzecia
Edit: viburcol (nie trafiam dzis w klawiature) 
---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------
Cytat:
Napisane przez Iwonia27
Sa dwie. Chcialam nie łączoną zeby nie krepowala rąk a teraz mysle czy nie cieplej by bylo miec jedną podwojna zeby wlasnie nie zmieniac polozenia rąk i nie dotykac nowego zimnego miejsca na rączce... Hmm zobacze "w praniu".
|
A byly pojedyncze? Rzuc mnie linkiem dobra kobieto
---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------
Cytat:
Napisane przez Iwonia27
A co to? Nawilzacz czy wysuszacz?
Kurcze Anulus powiedzieli ze to egzema. A ja mam ten krem MimiEgzema na bazie oleju z konopii. Maznelam i tym ale nie widzialam poprawy moze trzeba czekac dluzej i efekt bedzie. Jeszcze to sprobuje.
|
Iwonia, ale nie smaruj wszystkim na raz bo wyjdzie jak z kapiela!!!!!! 
---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------
Cytat:
Napisane przez daggmara
Asiaczek ja mam akurat trudne relacje z rodzicami. W sumie w ostatnich latach było fajnie, do momentu pojawienia się dzieci, bo moja mama za bardzo by chciała wszystko kontrolować, gdy jest u nas, ale staram się trzymać dystans, bo ostatnio byłyśmy poklocone, gdy odjeżdżali..
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Zdrowka Dag. Trzymam kciuki, zeby wizyta odbylA sie bez spiec
---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------
Udalo mi sie nadrobic. Emi ma od kilku dni takiego marudera, ze szkoda gadac. Gdyby nie chusta to juz bym skakala z balkonu. Nie wiem czy to skok czy zeby, czy po prostu juz mnie nie lubi??? Leb mi peka. Marudzi i jojczy non stop. Nic jej sie nie podoba, rzuca zabawkami, robi tance wygibance przy cycku, nawet chwili nie potrafi zajac sie soba. Zmeczona juz jestem
|
|
|