2008-03-02, 20:00
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: jak odbić komus chlopaka????
no to w odpowiedzi na niektore pytania- mam 17 lat i za tydzien bede miala 18 wiec wcale nie mam 15 !
I ucze sie ciagle, jestem w lo i za rok bede zdawala mature a potem wybieram sie na studia!
i znow poraz nie wiem ktory odpowiadam- to nie jest prowokacja, po prostu pisze co mysle a to chyba dobrze niz zebym tlumila swoje uczucia i pragnienia??? 
a nie bylo mnie na razie bo przyszedl do mojej siostry jej chlopak i siedzieli i ogladali film wiec zrobilam im desery i chlopak mojej siory spojrzal sie tak na mnie z podziekowaniem i podziekowal mi za deser, chce zeby myslal, ze jestem pracowita i umiem gotowac.
jedna z Was mnie zaniepokoila,ze ewka moze przeczytac moje zapiski, w sumie to mozliwe, bo wizaz odkrylam dzieki niej. widzialam jak siedzi na tej stronie nie raz i to juz od bardzo dawna. ale nas zczescie nie zaglada na forum intymnie tylko na jakies o bizuterii bo sama ją robi i na makijaze. Bede pamietala jeszcze zeby sie wylogowywac zawsze stad zeby potem nie bylo.
narazie korzystajac z porad niektorych z Was postanowilam zakupic wiecej ciuchow , ale do klubow nie chodze za bardzo bo w mojej miejscowosci nie ma nic fajnego dlatego ciezko poznac niezlego chlopaka. Wszyscy moi byli są z mojej szkoly i juz tacy mlodzi mi sie nie podobaja :/
|