2008-03-03, 09:14
|
|
|
*sportaddict*
|
Dot.: Thermal Pro
Cytat:
Napisane przez Killing666
Witam. Słyszałam, że po owym leku: Thermal Pro można błyskawicznie schudnąć.
|
po 1 to nie lek.
po 2 nie istnieją magiczne środki po których samemu się chudnie.
Cytat:
Tak się składa, że nie mam za dużo czasu po zajęciach, a poza tym mam astmę i nie mogę za bardzo ćwiczyć, ani uprawiać sportu. Więc... myślałam właśnie o tym.
|
dieta + ćwiczenia to jedyna droga do schudnięcia, przykro mi. nie chudnie "się samo".
Cytat:
Wcześniej brałam Tussipect, ale czułam się po nim, jak po amfetaminie (miałam rozszerzone źrenice, serce mi kołotało, byłam nadpobudliwa i źle się ogólnie czułam...), więc odstawiłam to i postanawiam brać coś nowego.
|
Boże, ręce opadają, tussi to LEK NA KASZEL z pochodną efedryny, spodziewałaś się cudownego leku na nadwagę? bo jeśli tak barzo mnie zastanawia źródło tej wiedzy, doświadczenie podpowiada mi forum pro ana ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
i to jeszcze z astmą, Boże, widzisz i nie grzmisz 
Cytat:
Dlatego chciałam się zapytać o cenę tego leku, stosowanie go oraz (co najważniejsze) czy są po nim jakieś skutki uboczne?
|
zdarzają się, wpisz w google thermal pro i wyskoczy Ci o nim masa informacji
Cytat:
Czy opłaca się brać Thermal Pro?
|
co rozumiesz pod pojęciem opłaca?
Cytat:
Jeżeli mi tego nie polecacie, to co bym mogła brać innego?
|
ruch i dietę? najlepszy suplement bez tego nic nie pomoże.
Cytat:
Czy mogę to brać bez żadnych obaw?
|
nie. obciąża min. serce i nerki, nie bez powodu nie jest w PL dopuszczony do sprzedaży.
Cytat:
Oraz, czy dużo schudnę (np. w miesiąc)?
|
niestety, nikt nie posiada takiej wiedzy na temat Twojego organizmu, żeby to wywróżyć.
EDIT: i jeszcze masz 14 lat!!!! Chryste dziewczyno, puknij się w głowę, zanim się zabijesz!! W tym wieku NIE WOLNO Ci eksperymentować na swoim organizmie, jeśli chcesz w przyszłości móc normalnie funkcjonować.
|
|
|