2008-03-03, 14:30
|
|
|
Przyczajenie
|
biżuteria by westie2 /początki/
Hejka! Nazywam się Kaśka. Już dawno miałam chęć robienia własnej biżuterii, ale najpierw stwierdziłam, że się do tego nie nadaję, potem ciągle coś wypadało, aż w końcu zebrałam się i zamówiłam pierwszą koralikową paczkę Moje kolczyki /bo głównie nimi się zajmuję/ nie są piękne, ale na użytek własny wystarczają. Oczywiście przy każdych kolczykach staram się wszystko zrobić lepiej, ale nie zawsze wychodzi Robienie biżuterii jest wciągające i kosztowne, bo jak narazie kupców na swoje wyroby nie mam, a kolczyków sporo się nazbierało. Przejdźmy do konkretów. Oto moje pierwsze wyroby Chętnie poczytam różne opnie.
Dam kilka ujęć jednych kolczyków, bo nie jestem pewne co do jakości zdjęć. /piasek pustyni/
Zielone układała siostra, ale musiałam je ''rozwalić'' bo były za ciężkie.
Z tych czarnych musiałam jedną kulkę małą zdjąć, bo też były za ciężkie.
To takie moje początkowe niewypały, bo były za ciężkie.
Acha, jeszcze zapomniałam napisać, iż moje początkowe pomysły są zaczerpnięte ze zdjęć kolczyków z internetu i niektórych użytkowników tego forum, teraz w miarę wyobraźni robię sama. Mam nadzieję, że ci użytkownicy nie będą czuć się obrażeni,urażeni, ani nic z tych rzeczy. Jeśli tak to z góry przepraszam i proszę jak coś to pisać
|
|
|