2005-09-04, 17:51
|
|
Zakorzenienie
|
trening brzuszka na zyczenie ;)
trening miesni brzuszka na zyczenie Pan : Justin Timberlake , Avialle i Nati 
zaczne od tego, ze zaluje, ze nie mam cyfrowki, bo moj brzuch na dzien dzisiejszy po treningu wyglada powalajaco a przyznam sie, ze jestem wiecznie z niego niezadowolona i szukam w nim "niedoskonalosci". nie moge np. pogodzis sie z tym, ze mam nierowne miesnie skosne ale na to akurat nie mam wplywu.
brzuch cwicze 3 razy w tygodniu - po pierwszym treningu nie bylam w stanie cwiczyc przez 4ry dni po prostu brzuch przywykl do poprzednich cwiczen
postaram sie w miare dobrze wszystko wytlumaczyc 
1/ rozgrzewka --> to kwestia indywidualna, ja skacze na skakance, pozniej robie sklony, skrety tulowia itp.
2/ lezysz na plecach, nogi zgiete i podciagniete do ciala, rece za glowa- na karku. robisz ruch w gore, ale NIE ODRYWASZ CZESCI LEDZWIOWEJ! ciagniesz w gore brode, spinasz brzuch i powracasz do pozycji lezacej
3/ ta sama pozycja, robisz dwa ruchy w gore, spinasz brzuch i opuszczasz,
4/ lezysz na plecach, prawe kolano zakladasz na lewe, prawa reka wyciagnieta w bok, prostopadle do ciala, lewa na karku, nie odrywajac czesci ledzwiowej lekko unosisz cialo, ciagnac brode w kierunku prawej nogi
5/ to samo cwiczenie ale na 2gą noge 
6/ lezysz, kolana w powietrzu zgiete pod katem 90 stopni, rece trzymasz wyprostowane miedzy kolanami, robisz ruch w gore, z ta sama zasada jak wyzej- nie odrywasz czesci ledzwiowej
7/ lezysz, nogi wyprostowane w gorze, lekko unosisz biodra w gore
wszystkie cwiczenia powtorzone 15 razy po 3 serie
mam nadzieje, ze opis jest wystarczajacy caly trening zajmuje mi okolo 20-30 minut
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
|
|
|