Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesienne Mamy 2007 cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-03, 16:45   #535
pysiamn
Zakorzenienie

Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. II

Cytat:
Napisane przez berbeaa Pokaż wiadomość
No nie te kucyki przeszly moje najśmielsze oczekiwania...
Ślicznie ona w nich wygląda...
Szkoda że chłopaki nie noszą kucyków, ale nawet jakby nosili to i tak niemiałabym z czego go zrobić
Cytat:
Napisane przez myycha Pokaż wiadomość
kochane moje mam pytanie szczegolnie do mam butelkowych ktore juz daja "sloiczki". ile karmien dziennie zastepujecie sloikiem? bo ja o 15 zupke i o 18 deserek, rano daje jej mleko z 2 lyzeczkami kleiku kukurydzianego, o 12 samo mleko, na noc kaszke (sprawdzila sie butelke z lyzeczka). i od kilku dni mam problem z karmieniem o 12, bo mala juz mleka nie chce co ja mam jej podawac??????;(
Myycho my wg zalecenia lekarza i wg instrukcji na mleku...dajemy 4posiłki mleczne i 1 inny (zupkę, deserek, Kubuś zjada cały słoiczek) A od 7 miesiąca będziemy podawać 2 posiłki inne np.zupkę i deserek
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;6778847]Czesc baby

Wpadlam na chwile napisac, ze zyje bo mnie taki jeden szpieg na gg dorwal ()
[/quote]
Lea jak fajnie Cię widzeć...
czekamy na wieści co u Oliego i buziaki dla Was trzymacje siędzielnie
Cytat:
Napisane przez sylwia-zuza Pokaż wiadomość
Blaneczka ma 40 stopni lekarz tak naprawde sam nie wiedzial, co jej jest dostala antybiotyk i nurofen, jak nie przejdzie maja sie zglosic do szpitala
Jejku to nieciekawie się porobiło, trzymamy kciuki za Bleneczke by jak najszybciej temp. spadła

Cytat:
Napisane przez demonik Pokaż wiadomość
Poniżej wstawiam fotki z debiutu mięsnego i wieczornego zajadania się kaszką .
To widać debiut mięsny sięudal a Jaś wygląda na zadowolonego, jak zwykle zresztą ach te jego śliczne oczęta

A my dziś mieliśmy debiut w nowym wózeczku, maclaren śmiga jak formuła 1 i Kubusiowi chyba wygodnie bo przespał 2godzinny spaerek fotki zrobilam jak przyszliśmy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg w maclarenie 2.jpg (83,5 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg w maclarenie 1.jpg (81,2 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg w maclarenie.jpg (105,3 KB, 26 załadowań)

*** -12,5kg***
pysiamn jest offline Zgłoś do moderatora