2008-03-03, 19:14
|
|
czyli Endżi
|
Dot.: Co ostatnio upolowaliście? Część IV
Cytat:
Napisane przez Nuitblanche
Kliknęłam przed chwilą Tam Dao Diptyque, w ciemno, na wiosnę 
|
Nuit, a jak to pachnie ? Wiem, wiem czytam, że w ciemno, ale jaka jest generalna koncepcja tego zapachu ?
Cytat:
Napisane przez teza20
Kupilem Czarna Koszmare dzisiaj 50ml edp 
|
Gratulacje To niezwykły zapach 
Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA
Gratuluję nabytków
Ja kliknęłam bez namysły ( bo myślenie przy kupowaniu perfum szkodzi ) Silver Rain edp 50 ml 
|
Hehehe... wezmę sobie tą złotą myśl do serca 
Rozterko, ten Srebrny Deszcz to na zapas czy już Twoja flaszeczka na wykończeniu ?
Cytat:
Napisane przez Szara Róża
U mnie skromnie - parę dni temu stałam się szczęśliwą posiadaczką okazyjnej flaszki Dd'E.
|
No no... Nie ma to jak Pikantna Radość od czasu do czasu 
Cytat:
Napisane przez Małgosia791
Właśnie kliknęłam w ciemno Addict Shine, uwielbiam Addicty, mam nadzieję, że Shine też mi podpasuje  teraz z niecierpliwością czekam na paczkę...ale emocje 
|
Małgosiu, plis-plis-plis napisz coś o Shine kiedy tylko go dorwiesz !
Cytat:
Napisane przez mskladaczek
Gratuluje pieknych łupów
Ja jestem przeszczesliwa  bo upolowalam dzisiaj setke Glorii! 
W baaaaaaardzo atrakcyjnej cenie, mniejszej niz allegrowe 50 ml 
|
Super A gdzie takie okazje mają miejsce ?
____
Ja na razie w trakcie polowania - w drodze (gdzieś pod Warszawą) jest parę Demeterów a akcja zdobywania Momoberry i kilku bajecznych próbeczków ( z Lucky:
- legendarne w świecie mody Monyette Paris,
- ciekawe czy takie perfekcyjne Perfect Vanilla,
- konceptualne Lady Venegeance,
- urocze Miss Charming,
- Serendipitous - do którego linka dawno, dawno temu wrzuciła mi Różyczka i łazi mi po głowie ten zapach
i kremowo uroczyste Un Bois Vanille oraz słodko przyprawowe Piment Brulant od najukochańszej Nuny )
.... jest in progress... 
Tak więc mam ochotę na coś naprawdę ekstra i mam przeczucie, że coś z tych zapachów, które zamierzam potestować należycie mnie uwiedzie Więc zgodnie z obietnicą zorganizowałam sobie śliczniastą skarbonę Dostałam dziś w spóźnionym prezencie Walentynkowym ślicznego czarnego warchlaczka z piracką przepaską na oku i z nadrukowaną trupią czachą na boczku ... Boska, boska, boska... Siostra wymyśliła, żebym jeszcze na boczku warchlaczka dopisała korektorem "Zbieram na perfumy" 
11,50 już mam
|
|
|