Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majówki 2016 - część trzecia
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-11-23, 20:55   #2589
martunia_199
Zakorzenienie

Dot.: Majówki 2016 - część trzecia

Cytat:
Napisane przez Monanka83 Pokaż wiadomość
Hubcia i Emilianna niech nam tu organizują lekcje pokazowe dla naszych gałganów!

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

A jak się czujesz Martunia?
O dziwo ok. Miałam jakiś jedno dniowy spadek formy. Ale pewnie lada dzień mnie złapie bo Zuzia chora a przytulania jej przecież nie odmowie...
Cytat:
Napisane przez manufakturapiekna Pokaż wiadomość
Zwieksza bezpieczenstwo.

Niestety czesto tak jest ale moja kolezanka ost mowila ze wiozla dziecko na rekach, bo plakalo...

Fajnie miec blisko dziadkow

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

9s a Ty jaka masz? Jakies hybrydy z alie tez uzywasz?
Nam się zdarzyło raz Tymka wyjąć jak wracaliśmy z nad morza. Ale był korek i droga jednopasmowa więc samochody jechały 20km/h. I raz Zuzie też wyciagnelismy jak była malutka na a4 był wypadek i staliśmy w korku to ja trzymałam na kolanach żeby nie była tyle godzin w foteliku...
Cytat:
Napisane przez majlla Pokaż wiadomość
A czy to jest takie bardzo straszne jak ktoś przewiezie dziecko na kolanach ? Może zaistniala taka sytuacja, ze nie było innej opcji . Mi zdążyło się to nie raz pomimo postoju, uspokajania i tak nie chciała siedzieć w foteliku .
Już dziewczyny napisaly. Tak to jest straszne. I nie powinno mieć miejsca wiele razy. Byłam świadkiem wypadku gdy samochody na mieście ruszaly z czerwonego światła więc miały mała prędkość a mimo to auta wyglądały strasznie...

Cytat:
Napisane przez mialavi Pokaż wiadomość
To jest straszne. Czy słyszałaś kiedys o wypadkach. Wypadek jak nazwa wskazuje zdarza się nagle. Nie możesz przewidzieć. Słyszałaś o sytuacjach, że ludzie giną w wypadkach kilkaset metrów od domu. Twoje dziecko nie miałoby żadnych szans na przeżycie wypadku gdybyś trzymała je na kolanach. Wolałabym żeby płakala wniebogłosy niż narażać na to by tego płaczu więcej nie usłyszeć.

Przepraszam musiałam.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Popieram każde słowo.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Ząbki
Synuś
+2
martunia_199 jest offline Zgłoś do moderatora