Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Praca magisterska - dyskusja
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-04, 17:53   #478
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dot.: Praca magisterska - dyskusja

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
a ja wam zazdroszcze ze macie tak mało zajęc na uczelni. Bo ja mam tyle ze moja prace mgr to chyba bede pisala po wakacjach buuuuu o obronie w czerwcu to nie mam co marzyc, bo niby jak??
Madzia nic sie nie martw, na pewno się obronisz w czerwcu!!! W koncu masz już napisaną prace, a teraz tylko nanosisz poprawki, a to jest latwiejsze niz pisanie wszystkiego od poczatku Poza tym z tego co wyczytalam tu na watku to to pisanie super Ci idzie wlasciwie przez wakacje napisalas cala prace, a jeden rozdzial pisalas zaledwie kilka dni!! takze masz niesamowite zamozaparcie, wene lub nie wiem jak to nazwac bo ja dziennie to z bolem potrafie stworzyc 4 strony - i to jak mam dobry dzien także nie martw się na zapas, tylko staraj się kazda wolna chwile wykorzystywac by cos udoskonalac w pracy a promotorka to pewnie tak straszy ze do swiat trzeba oddac a potem i tak bedzie zbierala w koncu nie wierze ze wszyscy z Twojej grupy oddadza jej prace do swiat bo przeciez maja tyle zajec co Ty, a nie wierze ze juz maja prace gotowe Takze glowka do gory, na pewno dasz rade!
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując