Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Różnist kosmetyki Avene oriflame Toni&Guy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-04, 17:55   #45
guniagusia
Zakorzenienie

Przekupka: 153 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Różnist kosmetyki Avene oriflame Toni&Guy

ok a powiedz jakie to są zapachy mniej wiecej te ktore masz?
aha i ten róż plynny czy naprwdę jest różwy czy bardziej pomaranczowy itp
Cytat:
Napisane przez nikusia Pokaż wiadomość
Podobały Ci się u mnie te rzeczy: - Duży cień do powiek Vollare, bardzo błyszczący i lśniący, w kolorze fioletowym (tak jak pigmenty Mac).
- Kredka do ust (jak szminka, nie konturówka), w kolorze brązowo-różowym firmy Pupa, raz strugana.
- - Rozświetlacz do twarzy Elizabeth Arden, w opakowaniu ma kolorek bardzo blady różowy ale w rzeczywistości daje efekt raczej transparentny, zużyte jakieś 60% ale jest naprawdę bardzo wydajny, w pięknej puderniczce z lusterkiem i pędzelkiem. Oddam za coś fajnego ponieważ nie muszę się go pozbywać
- Płynny róż z letniej kolekcji Sephora Sun, buteleczka z pompką, użyty kilka razy, bardzo wydajny.
- Błyszczyk do ust Bourjois z serii Les Nudes, beżowo-różowy odcień, nr.33, mam go z wymianki a zużycie to ok.20%
- Odlewki perfum Kylie Minogue "Darling" oraz Clinique "Simply".
- Za inne perfumki mogę oddać całość Clinique "Simply", 50 ml, nowe, w kartoniku.
- Peeling do ciała Sephora, 200 ml w zakręcanym pudełeczku, kolor żółty, użyty tylko raz na próbę.

Mnie u Ciebie zainteresował podkład Avene
guniagusia jest offline Zgłoś do moderatora