2016-11-27, 17:56
|
|
Przyczajenie
|
Mój facet mnie nie zauważa...
Tak jak wyżej... Mój facet kompletnie stracił zainteresowanie mną! Ma poważne zamiary wobec mnie, mamy długi staż związku, mieszkamy razem, jednak od dłuższego czasu On nie ma ochoty na spędzanie ze mną czasu, w Naszym domu rządzi teraz komputer, który nie odpoczywa. Oczywiście prosiłam, rozmawiałam, tłumaczyłam czego potrzebuję, czego mi brak, ale On twierdzi, że korzystając z komputera ma podzielną uwagę i może ze mną np. rozmawiać - OK, szkoda że to tylko monolog z mojej strony
Próby wyjścia do restauracji, czy w jakiekolwiek inne miejsce kończą się tym, że On nie wie GDZIE możemy iść, i proponuje żebym to ja go gdzieś zabrała - no dobrze, tak też może być, raz, dwa, ale... nie notorycznie. Kolejna kwestia - seks, tylko tak mogę "wywalczyć" sobie odrobinę czułości, bo każda próba zbliżenia się, dania buziaka, przytulenia, czy pogłaskania kończy się " Czekaj, dokończe, oj daj mi spokój " . Zastanawiam się co może mieć wpływ na to, może ktoś był w podobnej sytuacji i jest w stanie udzielić mi kilku rad.
|
|
|