Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - facet - beznadziejna sytuacja
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-11-27, 19:40   #8
ama4
High Quality Since 2007

Dot.: facet - beznadziejna sytuacja

Cytat:
Napisane przez julkaa189 Pokaż wiadomość
On na to odpowiada, że on też wychowywał się w takich warunkach, że do czasu kiedy mnie nie poznał nie znał uczuć, nie znał czegoś innego i jego dziecko też tego nie pozna to nie będzie jej tego brakowało.
No i to jest moim zdaniem klucz do całej tej sytuacji. On jest emocjonalnie popaprany. Jego żona być może również, skoro wie że ją zdradza i nie reaguje na to. Ale masz szansę się wyrwać z tego układu. I błagam Cię - zrób to, bo jesteś jeszcze w takim wieku, że spokojnie sobie ułożysz życie z kimś, kto nie jest mężem i ojcem albo ma jasną sytuację.

Mówienie, że dziecku nie brakuje uczuć bo ich nie poznało jest taką głupotą, że DAWNO nie czytałam czegoś tak głupiego, egoistycznego i niedojrzałego. To dzieciom z domu dziecka nie brakuje rodziców i miłości???!!!! Kaman...

Cytat:
Napisane przez julkaa189 Pokaż wiadomość
Wiem, że tak wygląda klasyczny taki układ. Ale też wiem, że on nie jest takim człowiekiem. Po co miałby mnie oszukiwać? jesteśmy dorosłymi poukładanymi ludźmi. Po co miałby sobie komplikować na siłę życie i psuć swój związek - zwłaszcza, że ona go złapała a on jej się przyznał.
Jesteś kochanką. Tylko. Nie jesteś jego żoną i nie będziesz, skoro on już ma ciężko zbudowany dom. Skoro Twoje prawdziwe uczucia nie są dla niego motywacją, by zostawić ten zimny dom. Dzieckiem też do końca się nie interesuje i to nie świadczy o nim dobrze. On nie jest poukładany. Nie zachowuje się jak dorosły, skoro to ciągnie i skoro rani Was wszystkie. On już skomplikował i zepsuł swój związek. A Ciebie traktuje niepoważnie skoro nie jest w stanie być facetem i z pełną odpowiedzialnością wziąć wszystko na klatę, uregulować sprawę prawnie i w 100% związać się z Tobą.
Miej do siebie szacunek. Nie dziel się żadnym facetem z inną kobietą. I miej poczucie, że jesteś w 100% kochana. A nie przez 2 tygodnie w miesiącu i tylko wtedy gdy nie oczekujesz od niego zostawienia ŻONY.
Cytat:
Napisane przez normalnyFacet
Desperacja prowadzi tylko do masochizmu
ama4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując