Dot.: Black Red White - opinie o meblach, dodatkach ...
Witam.
Ja miałam i mam doświadczenie z kilkoma zestawami mebli z BRW.
Małgośka - jakość całkiem całkiem mam je już 7-8 lat i wszystko jest ok.- jedyny minust to szklanki z ciepłymi napojami odbarwiają płytę.
Re-set - mam je od roku i jedynym minusem jest "widoczność "kurzu na nich. Mam biurko z systemu doors w kolorze wenge i tu oprócz kurzu starsznie widać ślady rąk z resetem nie ma tego problemu. Biurko wygląda na bardzo masywne i takie jest.
Wcześniej miałam biurko narożne z systemu pop - tragedia jakość fatalna po 3 miesiącach użytkowania biurko normalnie trzęsło sie jak galareta i każda kropelka wody zostawiała na nim ślad. Meble vis -a -vis jedne z gorszych mebli brw po pół roku zawiasy do szuflad do wymiany, nawet delikatne otarcie rurą od odkurzacza powoduje zdarcie okleiny. Sama okleina to cieniutki papier bardzo łatwo można ją porysowac.
Ehhh jużnie mogę sie doczekać wymiany tych vis-a-vis i obiecałam sobie że juz nie kupie tego typu mebli.
A i jescze krzesełko z systemu Capslock rewelacja bardzo wygodne i wytrzymałe.
Mam również meble kuchenne z brw - ehhh szkoda pisać jestem z nich bardzo bardzo niezadowolona a jescze bardziej z ekipy która je montowała i przez ponad pół roku nie mogła wyregulować nam szafek .
To na tyle.
|