Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziwna reakcja skórna. Kwasy? Serum z wit C?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-11-29, 11:06   #10
Rainberry
Mroczny Elf św. Mikołaja

Dot.: Dziwna reakcja skórna. Kwasy? Serum z wit C?

Cytat:
Napisane przez dorris23 Pokaż wiadomość
Polecam Cutibaza krem do twarzy z problemami alergicznymi, dostepny w aptece bez recepty. Kosztuje grosze. Często mam podobne sytuacje i wtedy on mnie ratuje do tego Calcium. Ale ja to ogolnie alergikiem jestem.
Dziekuje za polecenie, ale niestety nie mam do niego dostepu

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cytat:
Napisane przez chimay Pokaż wiadomość
Mnie to serum podobnie podrażnia jak Ciebie, włącznie z rumieniem. Z reguły dzieje się to, kiedy dojdzie jeszcze jakiś drugi czynnik podrażniający, w moim przypadku były to np filtry z alkoholem, zbyt częste mycie twarzy, podrażnienie mechaniczne. Poza tymi przypadkami dają radę go używać, chociaż nie nazwałabym obcowania z tym kosmetykiem przyjemnym.
Stosowalam je przez tydzien i nie dzialo sie absolutnie NIC, dopiero jak nalozylam Bandi to to skora zareagowala duzo silniej, niz kiedy uzywalam tego kremu wczesniej. Potem kiedy nalozylam rano serum pojawily sie plamy i pieczenie.

Dzieki, wlasnie sie zastanawialam, czy bede mogla to serum w ogole uzywac, ale moze w takim razie wystarczy nie laczyc go z niczym innym? Stosujesz je codziennie? Na dzien czy na noc?
Rainberry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując