Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Grafit i czerń
Wątek: Grafit i czerń
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-09-05, 16:43   #5
Lovisa
Zakorzenienie

Dot.: Grafit i czerń

Cytat:
Napisane przez tanzanit
Loviso kolejny piekny makijaz Twoje oczy sa stworzone do takich drapieznych, mocnych kolorow!!! Oko slicznie wycieniowane i ogolnie cala reszta cudownie do siebie pasuje
Zastanawia mnie kolor twojej cery. Jest idealnie biala. Czy stosujesz bardzo wyskoie filtry czy raczej wogole unikasz slonca?

I jeszcze jedno pytanie. Jak otoczenie reaguje na te mocne kolory? Pytam bo moje nie wykazuje entuzjazmu wobec mojej kolorowej tworczosci
Tak, raczej unikam słońca, nie lubię się opalać, a na twarzy zawsze mam podkład - w zależnośći od pogody - lżejszy lub kryjący. No i czywiście filtry przeciwsłoneczne latem.
Moje otoczenie uważa, że w intensywnym makijazu wygladam najlepiej, zarówno takim czarno-grafitowym, jak i fioletowym, czy zielonym. Raczej wszystkim podobają sie moje eksperymenty
W ogóle zanim zrobiłam dzisiaj te zdjęcia, myslałam, że już nic z tego nie bedzie, ostatni makijaż jakos lepiej mi się fotografowało, dzisiaj nie mam weny do zdjęć i wiele mi wyszło nieostrych. Ale na szczęście kilka znosnych się znalazło, uff