Miszka serio trzykolowe rowerki to zło??? Ja takim jeździłam z siostrą[emoji14]taki kolorowy, żółto czerwono zielony *.* Ale nie słyszałam ze nie są polecane. A co psują?
Ja za chodzikiem i skoczkami nie jestem, i Franek nie bedzie miał. Niekapka używamy, że względu na wspomniana wcześniej babcie, mam nadzieję że jak najszybciej z niego zrezygnujemy (czyli jak Franek sam bez pomocy będzie umiał się napić z 360*)
Biegowek nienawidzę. mówię stanowcze nie. Wolę trzykolowe[emoji14]
Haneczko hahahahaha pielucha xD
Ziemniak upieczony pokrojony jak frytki[emoji14]
Tak, bo mały zostaje z nimi na weekendy kiedy jestem w szkole a ona mu nie dawała wcale pić..
Miałam chodzik, i rowerek trzykolowy. Mam kręgosłup w chinskie S spleciony, koślawe kolana, płaskostopie. Wszystkie możliwe skrzywienia. Miałam niekapki i smoczki - mam krzywy zgryz. To źle że robię wszystko by dziecku tego oszczędzić.?
Moim zdaniem nie, dlatego zwracam uwagę na nowe badnaia. Co nie oznacza że przesadzam. Mały pije z niekapka, mam plan jedynie szybko go oduczyć.
Asiek też jestem pokrzywiona...
Polecam bujanie w chuście

tzn jakby hamak, trzeba przywiązać do czegoś stabilnego i buju buju

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------
Tutaj niezbyt szczęśliwy bo był dzień marudy

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------
Czuję że napisałam baaardzo chaotycznie. Przepraszam

idę spać, dobranoc