Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2016 cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-11-30, 08:19   #4411
zabciajs
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 2

Cytat:
Napisane przez Lena_Marlena Pokaż wiadomość
Miszka serio trzykolowe rowerki to zło??? Ja takim jeździłam z siostrą[emoji14]taki kolorowy, żółto czerwono zielony *.* Ale nie słyszałam ze nie są polecane. A co psują?

Ja za chodzikiem i skoczkami nie jestem, i Franek nie bedzie miał. Niekapka używamy, że względu na wspomniana wcześniej babcie, mam nadzieję że jak najszybciej z niego zrezygnujemy (czyli jak Franek sam bez pomocy będzie umiał się napić z 360*)
Biegowek nienawidzę. mówię stanowcze nie. Wolę trzykolowe[emoji14]
Haneczko hahahahaha pielucha xD
Ziemniak upieczony pokrojony jak frytki[emoji14]
Tak, bo mały zostaje z nimi na weekendy kiedy jestem w szkole a ona mu nie dawała wcale pić..

Miałam chodzik, i rowerek trzykolowy. Mam kręgosłup w chinskie S spleciony, koślawe kolana, płaskostopie. Wszystkie możliwe skrzywienia. Miałam niekapki i smoczki - mam krzywy zgryz. To źle że robię wszystko by dziecku tego oszczędzić.?
Moim zdaniem nie, dlatego zwracam uwagę na nowe badnaia. Co nie oznacza że przesadzam. Mały pije z niekapka, mam plan jedynie szybko go oduczyć.

Asiek też jestem pokrzywiona...

Polecam bujanie w chuście tzn jakby hamak, trzeba przywiązać do czegoś stabilnego i buju buju

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Tutaj niezbyt szczęśliwy bo był dzień marudy

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Czuję że napisałam baaardzo chaotycznie. Przepraszam idę spać, dobranoc
Dokladnie tak samo myśle, po to sa badania
Cytat:
Napisane przez CarycaKatharina Pokaż wiadomość
Zadzwonilam do goscia o 20 to byl w polowie drogi... Obiecal byc jutro... Eh... Oby...
Co za typ!
Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość
Chudziaszku piąteczka! Jesteś mistrzem ciętej riposty
Śliweczka da obiad rodzince ze sloiczka i będzie git

Wypiłam reddsa i jestem chyba pijana tak to jest jak się alko nie piję.

Honcia Hania wręcz pokrzykuje jak widzi moje rozpuszone włosy albo jak z koka mi coś wystaję. Zykle chodzę w spiętych ze wzgledu na Hanię właśnie.

Ja o naczyniu do picia dla Hani jeszcze nie myślałam. Nie wiem czy to dobrze czy zle Mam kubek treningowy Lovi jakis czas temu był w promocji na Gemini i kliknęlam przy okazji zakupów. Mam też ten ikeowski kubek bialo-zielony. Zresztą Hania jeszcze nie siedzi więc chyba mam czas na takie rozmyślenia. może kliknę doidy faktycznie.

Dziewczynki a taką hustawke montujecie na futrynie drzwi czy jak?
Przy rozszerzaniu diety powinno sie podawac wode. My jeszze nie rozszerzamy,to byla taka próba
Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość
Ach, zapomniałam się pochwalić, że wyrobiłam wczoraj ciasto na piernik
Ooo! Ja zawsze robie zwyklego, nigdy nie robilam tego co tak ma długo leżeć.

Chudziaszek, 1,5 godziny to bardzo dużo :/