Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Suknia ślubna z cielistą siatką
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-11-30, 10:22   #1
WhiteChocolate27
Przyczajenie

Suknia ślubna z cielistą siatką

Stoję przed wyborem sukni ślubnej - moją wymarzoną była taka z rękawkami po bokach, jednak przymierzając tego typu suknie w salonach były one zazwyczaj też trochę zabudowane - miały np. siatkę na dekolcie albo ramiączka były za szerokie, co trochę obciążało moją sylwetkę (jestem drobnej budowy). Najbardziej pasowały mi takie bez rękawków, z dekoltem w serduszko. Ostatnio jednak przymierzyłam suknię z rękawkami po bokach, która bardzo mi się spodobała, bo ramiączka są delikatne, a siatka jest cielista i teoretycznie nie powinna być widoczna. I tu właśnie rodzą się moje obawy - czy jej faktycznie nie będzie widać... w końcu każda z nas ma inny odcień skóry, a siatka jest szyta w jednakowym odcieniu dla wszystkich.
Suknia wygląda tak:
http://slubne.pl/suknie-slubne/sofia...shop&refid=-49

Na zdjęciach faktycznie wygląda tak jakby była niewidoczna.
W załączniku dodałam zdjęcie, jak ta suknia wygląda na manekinie w salonie. Tutaj suknia jest w kolorze morelowym, ja będę mieć ją w białym.

Co sądzicie o siatkach w kolorze cielistym? Czy któraś z Was miała taką suknię albo któraś z Waszych znajomych?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 15027588_1081826438609633_4145297340611335133_n.jpg (47,8 KB, 197 załadowań)
WhiteChocolate27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując