Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Blizny, kilka pytań
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-03-06, 14:54   #1
Paulisss
Przyczajenie

Blizny, kilka pytań

Hej wszystkim. Jestem młodą osóbką (13,5 lat) z bliznami od własnego wyciskania. Kiedyś wyciskałam każdego pryszcza, a wągry na nosie to już w ogóle, miałam straszne rany, aż się dziwie że tylko tak moja skóra wygląda. Mam problem tylko z nosem - tam mam blizny w postaci dziurek i przebarwienie. Te zmiany są różowe ( chyba ), ciemniejsze od skóry. I mam takie pytanie czy gloco a spłyciłby blizny? I czy jakikolwiek krem pomógłby wybielić te blizny i przebarwienia? Wiem że te wklęsłe zmiany ciężko jest usunąć, ale jeśli byłyby same dziurki lecz w kolorze skóry - to pół biedy. Wtedy czułabym się o wiele lepiej, choć oczywiście te dziurki też chciałabym zredukować. Może wyborę się w sobote do dermatologa, tylko muszę powiedzieć o tym mamie ( jeśli pojde to na pewno z mamą), ale głupio jest mi powiedzieć: mamo choć ze mną do dermatologa bo mam blizny.;/ Może( a raczej na pewno) ona widzi te moje blizny, ale sama na pewno nie zaproponowała by mi dermatologa ( jak do tej pory ) bo wie że nie byłabym tym zachwycona, że komentuje mój wygląd, więc proszę odpowiedzcie na powyższe pytania.
Paulisss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując