2008-03-06, 21:33
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy II
Składam życzonka dla naszych wszytkich solenizantów 
Coś nie mam weny do pisania tylko was podczytuje 
sylwia-zuza ja ci nie pomogę, bo miałam poród SN, ale ja bym zasięgnęła porady u innego lekarza na twoim miejscu - mam nadzieję, że to minie
JOANNA w twoim przypadku tez bym poszła do innego lekarza - trzymaj się i nie stresuj się tak mocno, bo wiesz najgorzej jest czytać i się nakręcać 
barwa no przedostatnie zdjęcie wymiata I jak będziesz chciała się jakoś wygadać o problemach to pisz 
ewa nea to fajnie krótko masz okresy. Ciekawe jak u mnie będzie. W sumie pobolewanie lekkie teraz miałam przy tym pierwszym i 4 dni krwawienia plus 2 dni plamienia - myślałam, że będzie gorzej 
Ja dziś swojemu dziecko zrobiłam dzień dziecka, bo drzemke ucięła sobie o 16:00 o długości 45 minut i o 21:00 była tak padnięta, ze usypiała na siedząco, więc tylko ją przebrałam, przemyłam pupke, rączki i buzie, butle już piła na śpiąco i poszła spać 
Jutro mam USG czy dobrze mi wkładka siedzi na swoim miejscu, więc poproszę o kciukasy 
Anula kiedyś pisałaś, ze chciałaś Opla Frontera - czemu się rozmyśliłaś
My jutro jedizemy oglądać auto 
Dobrej nocki życzę 
EDIT: Shem no dopiero w praktyce widać co jest niebezpieczeństwem dla naszych pociech.
A tak BTW to za co masz ostrzeżenie ???
|
|
|