2016-12-03, 18:29
|
|
Z deszczem w butach
|
Dot.: Majówki 2016 - część trzecia
Cytat:
Napisane przez urshoola
Kurde to mnie trochę uspokoilyscie zebra jej wymacalam,glowe nogi żadnego guza nic,bawi się ale po prostu to była sekunda.Nie raczkuje zostawiłam ja na kanapie pod ścianą kanapa ma min 150cm poszłam piżamę zanieść a tu nagle słyszę ryk....a ta na podłodze :-( ale poki co jest chyba ok bo się smieje,bawi...jestem przerażona.A miałam jej tam nie zostawiać....ale myślę...tylko piżamę do kosza...
Ku przestrodze nie spadnie tych jeszcze...zostawiajcie na podłodze lepiej....mnie się nie chciało przenosić maty i mam za swoje oby jej nic nie było
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Oj, nie, od dlugiego czasu zostawiam wyłącznie na podłodze.
Cytat:
Napisane przez mialavi
No i po co otwierałaś okno 😂
Dziewczyny jak ubieracie dzieci po domu ? Bo ja już któryś raz z kolei słyszę od mamy, że ja rozbieram, że za mało warstw, że zimne raczki,ze dawniej to...
Argument dawniej najbardziej do mnie przemawia szczególnie że nam wiatr przez okna pizgał bo takie były okna szczelne.
Zazwyczaj ma bodziaka na krótki bluzkę na długi, spodnie i skarpetki. Może rzeczywiście za mało? Rączki zazwyczaj ma chłodne ale kark i plecki gorące. W domu mamy ciepło pali się w piecu cały dzień.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Body krótki rękaw, bawełniana bluzka, spodnie i skarpetki.
Wychodzi na to, że najcieplej ubieram?
|