Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2015! :) część 13.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-12-03, 18:40   #1120
sylwka321
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) część 13.

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
Dajecie dzieciom orzechy? Ja jem ziemne niesolone i Gośka mi zawsze wyzera polowe. Tz Panikuje ze jej wlecą do tchawicy
Moja je orzechy

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Moje 1.5 roczne dziecko zaczęło CHODZIC W końcu!

Poza tym Jakub chory, miał temp, teraz zakatarzony, Domi zakatarzona najpierw zebowo, teraz nie wiem, ale nie tak jak brat. Oboje strasznie marudni, multum roboty teraz przy nich. Nie wyrabiam. W ogóle z niczym ostatnio się nie wyrabiam..

Co do drugiego dziecka.. w ciąży nie myślałam, to fakt, ale po porodzie to jednak starszy zszedł na drugi plan, musiał pójść do przedszkola, bo młoda bardzo wymagająca, bo ja nie dawałam rady, potem zaczęły się wizyty u lekarzy, rehabilitacja, i w sumie to jej poswiecalam dużo więcej czasu, "dla niej" brałam zwolnienia w pracy, "dla niej" starszy chodził do przedszkola w wakacje, wiele jest pod nią podporządkowane, a jednak starszy też wymaga konkretnej pracy, ćwiczeń, itp, tylko ciągle myślalam, że z nim jeszcze zdążę, a podstawowe umiejętności typu ta najważniejsza motoryka mają pierwszeństwo i skupialam się na młodszej. Teraz będę nadrabiać ze starszym.

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

Ale super wiadomości!! Bardzo się cieszę !

Ale mi się udało, kupiłam elefanty zimowe za pół ceny.
sylwka321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując