Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gabinet Trychologii. Powrót do pięknych włosów? Rezultaty.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-12-04, 09:58   #216
rado24
Przyczajenie

Dot.: Gabinet Trychologii. Powrót do pięknych włosów? Rezultaty.

Daszenka ja byłem w Wieliczce u trychologa , chodzilem tam na serie zabiegów wzmacniajacych wlosy bo zacząłem troche lysiec i okropnie przetłuszczala mi się głowa.
Do tego mialem dobraną taką kuracje domową i oczywiście wcześniej miałem zrobone badanie mikrokamera , w trakcie
kuracji też co jakis czas pani trycholog sprawdzala mi skórę glowy mikrokamera . Rezultaty były naprawdę bardzo dobre. Po kuracji włosy mi sie mniej pszetluszaja, zwracam uwagę na to co jem - uświadomiła mi ta trycholog ,ze dieta, stres ,brak nawodnienia itp tez maja duzy wpływ. Wlosy mam silniejsze i na pewno więcej co zauważył nawt mój fryzjer. Trafiłem tam z polecenia koleżanki mojej żony, ktorej tez pomogla, a dzięki badaniom zaleconym przez pania trycholog odkryla ze ma za dużo protaktyny czy czegoś i poszla tez do lekarza od hormonów .
Wieliczka nie duże miasto , ale słyszeliśmy dobre opinie o tym gabinecie jak chcesz to sprawdź:
www.trychologiczne.pl
rado24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując