Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lutówki 2017 ❤ cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-12-05, 12:15   #2608
agniecha828
Rozeznanie

Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. V

Cytat:
Napisane przez Fantazja_ Pokaż wiadomość
podobno olejek z wiesiołka może być oliwa z oliwek i każda inna oliwka, która wiesz, że nie uczulała Cię wcześniej

dlatego chyba kupię na początek tą 160ml, a potem zobaczę, czy pasuje małemu ta butelka/smoczek właściwie/

kciuki mocne

właśnie jutro na SR mamy o karmieniu, zobaczymy co położna powie

krzyż można i masować i rozgrzewać, ale brzucha nie

jaki stos konkretny zmobilizowałaś mnie do wyprania ciuszków, które kupiłam, właśnie się piorą wszystkie kolorowe i mam nadzieję, że żadne nie ma tendencji do farbowania

możemy się razem zmobilizować

jak nie macie nic do roboty to leżcie, ja dopiero wstałam 11:30 obudziłam się przed 8 i znów zasnęłam. Teraz muszę zadośćuczynić i posprzątam w domu. Nawet wzięłabym się za mycie okien, ale może nie będę przesadzać bo mi mąż po dupsku da

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

ja mam słabą od pępka w górę, nie miałam pod pępkiem, ale też słaba zaczęła się pojawiać

Moj maz umyl wszystkie okna w sobote, a ja wczoraj skonczylam sprzatanie na blysk. I juz po malowaniu uff. Ale obiadu brak, czeka sterta prasowania...i pierniczki chciakam robic... Bo wczoraj zrobilismy glownie elementy do chatki i braklo ciasta.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Tez mam linie Negra,do pepka

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
agniecha828 jest offline Zgłoś do moderatora