Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lipcówki 2017 ❤
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-12-06, 10:42   #2253
nonie_
Zadomowienie

Dot.: Lipcówki 2017 ❤

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.
A ja nie mogę w nocy spać... tzn zasypiam ladnie, ale po nocnej toalecie juz nie zasnę... chyba reraz sie zdrzemnę bo padne w pracy. Co do kawy to tez nie mam ochoty wczoraj wypiłam dwa lyki bo traciłam przytomność i źle mi zrobiła :/
W ogóle nanic nie mam ochoty... jem bo jem.

Poprostu Witaj moja ostatnia @ była 8.10, test wyszedl dopiero dzien po, cien cienia... 1 wizytę mialam 23.11 i był tylko pecherzyk, a 2 też mialam 1.12 i widzialam serduszko... moj dzidziuś tez jest ok 5-6 dni mniejszy niż wynikało by to z terminu @. Więc mamy bardzo podobną sytuacje.

Karolinuuusia super, ze choc przez chwilę czujesz sie dobrze no i nowe smaki

Dziewczyny może wy wiecie... jak to jest z tymi testami pappa i krwi i prenatalnymi... co w sytuacji kiedy wyjda fatalne...?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Wszytsko żalezy od stopnia wad. Wtedy kierują najprawdopodobniej na amniopunkcję, na wyniki czekasz około 3-4 tygodni. Można tez we własnym zakresie zrobić badania typu NIFTY, FISH, jest ich kilka na polskim rynku. Tu jednak sytuacja jest o tyle skomplikowana ze gdyby ktoś decydował sie na wcześniejsze zakończenie ciąży to wynik tych testów nie jest honorowany w Polsce, trzeba robić amnio tak czy tak.

To sa ciężkie tematy [emoji20] polecam obejrzeć nagranie na profilu fb mamyginekolog z niedzieli, jest poruszony temat badań penatalnych oraz kilka dni wczesniej tez opisywała szeroko temat.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
nonie_ jest offline Zgłoś do moderatora