2016-12-07, 14:15
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. V
Cytat:
Napisane przez mariea
ja jak najbardziej rozumiem i szanuję, że ludzie mają różną sytuację i niektóre kobiety chcą/muszą po pół roku wrócić do pracy.
ale mnie w żłobku przeraża to, że zostawiam tam dziecko, które mi potem nawet nie bąknie co tam się działo. w sumie takiego totalnie bezbronnego ludka, często nawet jeszcze nie siedzącego. niestety żłobki są różne, każdy by chciał trafić na taki najlepsiejszy ale różnie bywa.
ale ja akurat mam komfortową sytuację że nie mam dylematu, jakbym potrzebowała oddechu czy coś załatwić, na pewno rodzice pomogą mi z dzieckiem. tylko 14 km ode mnie mieszkają. my pewnie dopiero do przedszkola damy jak będzie miał 2,5 roku-3 lata
---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------
hehehe my się wczoraj u gina brechtaliśmy że od końca stycznia zaczniemy motywować małego do wyjscia. ciekawe co to da, ale nawet jak nic to może choć będzie przyjemne 
|
Ja synka też planuję oddać tak na 2.5, 3 latka na 4 godziny do przedszkola. Będzie mi o wiele łatwiej zająć się maluchem jak on będzie w przedszkolu. W sumie on wydaje mi się nadal taki malutki, że chyba będę bardziej przeżywać rozłąke niż on... 😢😭 w ciągu dnia bardzo dużo się przytulamy i wiem, że to jest jemu bardzo potrzebne.
25/40
it's a boy.
|
|
|